Autor Subiect: WTA - Monterrey  (Citit de 1270 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5827
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
WTA - Monterrey
« : Martie 01, 2010, 17:19:31 pm »
WTA - Monterrey Open

Loc: Monterrey, Mexic
Perioada: 1-7 Martie
Nr. jucatori: 32
Suprafata: Hard
Premii: $ 220,000
Site oficial: www.abiertodetenismonterrey.com

Castigatoarea de anul trecut: Marion Bartoli

Tabloul Principal 2010

Aici puteti sa scrieti predictiile in cadrul jocului GPExpert Tenis
« Ultima Modificare: Martie 01, 2010, 17:21:27 pm de milan »
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
Raspuns: WTA - Monterrey
« Răspuns #1 : Martie 01, 2010, 17:20:41 pm »
Singura romanca prezenta pe tabloul principal de la Monterrey, este Sorana Carstea, cea care in primul tur o va intalni pe italianca Sara Errani.
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #2 : Martie 01, 2010, 17:23:34 pm »
WTA Monterrey - Turul 1:

01 Mar 19:15   Vania King   v   Sandra Zahlavova      1.44   2.62   

01 Mar 22:00   Laura Granville   v   Aleksandra Wozniak      6.50   1.10   

02 Mar 02:00   Lucie Safarova   v   Julie Coin      1.10   6.50   

02 Mar 03:15   Klara Zakopalova   v   Anabel Medina Garrigues      3.75   1.25   

02 Mar 17:00   Jelena Jankovic   v   Anastasija Sevastova      1.062   8.00   

02 Mar 17:00   Jill Craybas   v   Iveta Benesova      1.66   2.10   

02 Mar 17:00   Alize Cornet   v   Barbora Strycova      1.57   2.25   

02 Mar 17:00   Agnes Szavay   v   Julia Goerges      1.40   2.75   

02 Mar 17:00   Lucie Hradecka   v   Anna-Lena Groenefeld      3.25   1.33   

02 Mar 17:00   Sara Errani   v   Sorana Cirstea      1.36   3.00   

02 Mar 17:00   Roberta Vinci   v   Dominika Cibulkova      3.50   1.28   

02 Mar 17:00   Arantxa Parra Santonja   v   Kaia Kanepi      [tb]3.50[/tb]   [tb]1.28[/tb]

Offline SPORTS

• Parior
  • Mesaje postate: 193
    • Yahoo Instant Messenger - cartis_or
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Martie 01, 2010, 19:26:38 pm »
Klara Zakopalova - Anabel Medina Garrigues

predictie: 1
cota: 3.75
casa: bet365

argumentare:

In aceasta noapte in cadrul turneului WTA de la Monterrey,Mexic ce se va juca pe suprafata rapida se vor intalni pentru a 8-a oara in cariera doua doua veterane ale circuitului profesionist, acestea fiind cehoaica Zakopalova numarul 90 mondial in varstra de 28 de ani si spaniola Garrigues numarul 34 mondial in varstra de 27 de ani.In duelurile directe Garrigues a castigat 5 din cele 7 partide insa 4 din succese au fost pe zgura iar succesul care l-a optinut pe hard a fost obtinut foarte greu cu 7-67-5, in timp ce cehoaica a castigat o partida pe iarba si una pe zgura.Cele doua sunt de inaltime aproximativ egala cehoaica avand 166cm cu 3 mai putin decat adversara si 50kg cu 9 mai putin decat Garrigues.Ambele jucatoare au pierdut in acest sezon de doua ori inca din primul tur pe hard, insa in aceasta partida cehoaica are sansa sa echilibreze situatia meciurilor directe cu Garrigues deorece nu cred ca va pierde din nou inca din primul tur pe hard incat ultima intalnire intre ele pe hard a fost foarte echilibrata, astfel ca voi merge pe victoria lui Zakopalova.Garrigues a obtinut si ea in acest sezon 5 succese si 5 infrangeri toate pe hard. « 938 litere »
Rezultat: 2-0
7,50 punct
« Ultima Modificare: Martie 09, 2010, 10:51:54 am de milan »
Bet over and over again

Offline *-Popy-*

• Hero Member
  • Mesaje postate: 770
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Martie 01, 2010, 20:02:43 pm »
Lucie Safarova - Julie Coin
Predictie: Coin +5.5 game-uri
Cota: 1.85
Agentia: Gamebookers

Un meci care pentru toata lumea are o favorita certa, si anume pe safarova...eu nu sunt de acord cu asta si o sa va zis si de ce. De obicei dupa ce o jucatoare face o finala la un turneu, insa saptamana viitoare iese in primele tururi pierzand la o jucatoare mult mai slab cotata. asta este ca o regula nescrisa a circuitului wta. Totusi nu cred ca safarova va pierde in acest prim tur, insa acest handicap mi se pare foarte lejer de acoperit pt jucatoarea din franta, care se pliaza mult mai bine pe aceasta suprafata de hard, care este cu mult mai lenta decat cea de la paris( acolo unde jucatoarea din cehia a obtinut cea mai buna performanta din acest an). Se stie ca Julie se descurca mai bine pe suprafete lente, jocul sau fiind unul mult mai bun pe zgura. La pinnacle puteti gasi +6 gameuri pe jucatoarea din franta, insa la gamebookers avem doar optiunea asta care pare la fel de buna. Meci foarte echilibrat in opinia mea.

Rezultat: 7-5 4-6 4-6
3,70 punct
« Ultima Modificare: Martie 09, 2010, 10:52:33 am de milan »

Offline cristiano1981

• Hero Member
  • Mesaje postate: 761
    • Vezi Profilul
« Răspuns #5 : Martie 01, 2010, 22:52:46 pm »
Julie Coin-Lucie Safarova
Predictie: Coin +6 jocuri
Cota: 1.69
Agentia: pinnacle
Favorita numarul 8 din turneul mexican WTA - Monterrey,turneu care se joaca pe hard,Lucie Safarova intalneste asta noapte pe jucatoarea franceza Julie Coin.Cele doua jucatoare joaca pentru prima data un meci direct in circuitul wta si desi diferenta d valoare este clara nu cred ca in primul tur stangacea Safarova ,va reusi sa faca instructie cu frantuzoaica ,mai ales ca Julie Coin,nu este o jucatoare cu servici slab pe hard si poate castiga destule jocuri pe serva proprie.Lucie Safarova a ajuns in finala la ultimul turneu disputat si desi a pierdut in set decisiv a aratat ca este in forma buna desi pe finalul turneului a acuzat ceva probleme musculare.Cred ca victoria cehoaicei nu va fi asa categorica si handicapul de 6 jocuri pentru COIN ,nu va fi pus in pericol,pentru ca este totusi un set avans pentru franceza lucru care va conta in economia partidei si ma astept ca si Julie sa castige cateva servicii si sa nu piarda prea categoric.

Rezultat: agentie gresita.
0 punct
« Ultima Modificare: Martie 09, 2010, 10:53:03 am de milan »

Offline AnDreY00

• Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1752
    • Vezi Profilul
« Răspuns #6 : Martie 02, 2010, 01:09:35 am »
Predictia nr. 1
Klara Zakopalova v Anabel Medina Garrigues
Predictie: Peste 20.5 game-uri
Cota: 2.00
Agentia: Unibet

Cehoaica Zakopalova, numarul 90 WTA o intalneste pe spaniola Medina Garrigues, jucatoare clasata mult mai bine, locul 32 in lume. Niciuna dintre cele doua jucatoare nu se afla intr-o forma maxima si acest turneu poate fi un nou inceput pentru jucatoarele ce se apropie incet, dar bine spre 30 ani. Cele doua jucatoare se cunosc foarte bine, intrucat de-a lungul carierei au disputat intre ele 6 meciuri. Dintre acestea 4 au fost castgiate de Medina, iar celelalte doua de cehoaica. Insa, Zakopalova a beneficiat de un abandon al lui Anabel intr-o semifinala la Hertogenbosch acum multi ani, mai exact in 2004. Cel mai recent duel al celor doua a fost anul trecut la Fes, in Maroc, insa pe zgura si acolo s-a impus greu in 3 seturi spaniola. Cu exceptia meciului in care a abandonat Anabel si a altuia pe zgura la Palermo, toate auf ost meciuri echilibrate si implicit cu multe game-uri. Mai exact rezultatele au fost 75, 64 in victoria cehoaicei si celelalte, victoriile lui Medina un dublu 76, 75 si acel meci de care am amintit mai sus de 3 seturi, 16, 76 63. Meciul se disputa pe o suprafata rapida, asadar Anabel nu se poate baza pe stiinta sa de joc pe zgura si astfel meciul devine foarte echilibrat si dupa parerea mea pragul de 20 game-uri in meci va fi depasit lejer.

Rezultat: 24 gameuri
4,00 punct
« Ultima Modificare: Martie 09, 2010, 10:53:35 am de milan »

Offline SPORTS

• Parior
    • Vezi Profilul
« Răspuns #7 : Martie 02, 2010, 11:00:29 am »
Sara Errani - Sorana Cirstea

predictie: 2
cota: 3.10
casa: bwin

argumentare:

Astazi in cadrul primei runde a turneului WTA pe hard de la Monterrey, Mexic va juca si romanca noastra cea mai bine clasata in lume, Sorana Cirstea locul 40 in varstra de 19 ani si 176 cm, care nu a avut un inceput de an foarte bun iar la ultimele 3 turnee la care a participat a fost eliminata inca din prima runda, ceea ce nu cred ca va fi cazul la acest turneu in care o va intalni pe italianca Sara Errani numarul 49 mondial in varstra de 22 de ani si doar 164 cm, aceasta fiind mai mult o jucatoare de zgura, demonstrand-o si turneele la care a participat, astfel ca pe hard a jucat doar 89 de meciuri in cariera in timp ce pe zgura are peste 200, de cealalta parte romanca a jucat 90 de partide pe fard si 107 pe zgura.Romanca este avantajata de serviciul mult mai puternic de care dispune acesta fiind una din principalele arme pe aceasta suprafata rapida.In cariera cele doua s-au mai intalnit in urma cu 2 ani atunci impunandu-se tot roamanca pe hard scor 6-46-2, astfel ca in aceasta partida voi miza pe victoria romancei care trebuie sa mai adune puncte si in acest an.Saptamana trecuta italianca a fost eliminata in runda a doua a turneului d ela Acapulco tot de o romanca, Edina Gallovits numarul 130 mondial, cu scorul de 4-67-54-6.Edina a pierdut de doua randuri in fata lui Sorana in 2007 si 2009. « 1046 litere »
-1 punct
« Ultima Modificare: Martie 09, 2010, 10:54:01 am de milan »
Bet over and over again

Offline AnDreY00

• Moderator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #8 : Martie 02, 2010, 16:01:33 pm »
Predictia nr. 2
Alize Cornet v  Barbora Strycova Zahlavova
Predictie: 2-0
Cota: 2.50
Agentia: Bet365

Frantuzoaica Alize Cornet o intalneste in primul tur de la turneul de la Monterrey pe cehoaica barbora Zahlavova. Cehoaica este clasat ceva mai bine fata de Alize, mai exact pe locul 66 WTA, in timp ce frantuzoaica ocupa momentan locul 84. Cu toate acestea head to head, Cornet are avantaj, ambele meciuri disputate de cele doua una contra celeilalte fiind transate in favoarea frantuzoaicei. Pe zgrua, Cornet a castigat mai greu in 3 seturi, anul rtecut in sferturile de la Bad Gastein, Austria, insa pe suprafata pe care cele doua vor juca si astazi, pe Hard, Cornet si-a adjudecat victoria in minimum de seturi. Ambele jucatoare nu au castigat mai mult de doua meciuri la rand in acest an si au ocazia la acest turneu sa-si imbunatateasca parcursul destuld e slab pe care il au in 2010. Cred ca este un meci ehcilibrat, insa bazandu-ma pe faptul ca frantuzoaica are un moral mai bun avand in vedere ca nu demult a invins-o chiar in doua randuri pe adversara de azi si probabil ca si-a realizat propria tactica cu care o poate invinge pe cehoaica.

5,00 punct
« Ultima Modificare: Martie 09, 2010, 10:54:29 am de milan »

Offline AnDreY00

• Moderator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #9 : Martie 02, 2010, 16:10:14 pm »
Predictia nr. 3
Sara Errani v Sorana Cirstea
Predictie: 2-0
Cota: 2.10
Agentia: Bet365

Debut de an dezastruos pentru romanca care inca ne da sperante pentru a avea si noi in sfarsit o jucatoare de tenis in top 10. Cu un bilant negativ de 5 ifnrangeri din 6 meciuri, Sorana este cu moralul la pamant. Italianca a inceptu ceva mai bine anul, atingand semifinalele la Hobart, turul 3 la Australian Open si un sfert de finala la Bogota. Asadar, performante mult mai bune fata de ce a realizat romanca. Pe asta se si bazeaza bookmakerii care au ales o cota destul de mica pentru italianca, insa orice cota ar fi pus, dupa parerea mea avand in vedere "datele problemei" Errani este clar favorita in ziua de azi, Cirstea avand ocazia sa se revanseze in fata unei jucatoare mult mai slabc otate ca Fichman, a dat de inteles ca inca "nu are de gand" sa isi revina si este o sansa buna pentru italianca pentru o revansa astazi, revansa asteptata de peste un an, cand romanca a invins-o pe Errani. Daca Cirstea nu-si va reveni din forma proasta pe care a aratat-o in acest an, dupa parerea mea este o victima sigura in fata Sarei Errani si sa speram dpdv "parioristic" si nu al patriotismului daca se poate spune asa ca nu o va face.

4,20 punct
« Ultima Modificare: Martie 09, 2010, 10:54:52 am de milan »

Offline AnDreY00

• Moderator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #10 : Martie 02, 2010, 16:22:10 pm »
Predictia nr. 4
Jill Craybas v Iveta Benesova
Predictie: 2
Cota: 2.10
Agentia: Unibet

Americanca Craybas se prezinta la acest meci dupa ce a inceput anul cu 5 din 5... infrangeri. Asadar, dezastruos inceput de 2010 pentru Jill care nus e afla cu moralul prea ridicat la aceasta partida contand pentru primul tur de la turneul din Monterrey, Mexic. Adversara de astazi nu se afla intr-o situatie mult mai buna, Benesova castigand un singur meci in 2010. Clasata mai bine in clasamentul WTA pe locul 52, iar Craybas doar pe 82, Benesova ar egala situatia intre cele doua jcuatoare, scorul fiind in acest moment de 2-1 pentru Craybas, cu o victorie pe zgura de la Acapulco si pe suprafata hard din tara de origine a lui Jill in USA, New York. Singura victorie a cehoaicei este datat acum multi ani la un challenger de la Quebec. Totusi, toate disputele dintre cele doua jucatoare s-au disputat acum ceva timp, multe schimbandu-se de atunci, Benesova avand rezultate ceva mai bune in ultimul timp urcand pana pe pozitia 52, dupa cum ziceam mai sus. Favorita caselor de pariuri, Craybas nu este si favorita mea, eu inclin sa cred ca Benesova va castiga acest meci, profitand de forma proasta pe care o traverseaza americanca si incercand sa-si imbunatateasca, de asemenea, parcursul sau in acest an.

Rezultat: 1-2
4,20 punct
« Ultima Modificare: Martie 09, 2010, 10:55:23 am de milan »

Offline cristiano1981

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #11 : Martie 02, 2010, 16:34:04 pm »
Alize Cornet v  Barbora Strycova Zahlavova
Predictie:1
Cota: 1,67
Agentia: gamebookers
Un meci din turul 1 al turneului de la Monterrey,turneu ce se joaca pe hard,aduce fata in fata 2 jcatoare care nu au o forma prea grozava in acest debut de sezon:Alize Cornet v  Barbora Strycova Zahlavova.Franceza,Alize Cornet este cotata ca favorita in acest joc cu cehoaica Barbora Strycova Zahlavova,prin prisma faptului ca desi cehoaica, este mai bine pozitionata in wta ,frantuzoaica a invins-o de 2 ori pe oponenta ei de azi in circuit si are probabil un avantaj moral in acest joc.Ambele jucatoare nu traverseaza o forma prea buna,insa pe hard cred ca Alize Cornet,ea simtindu-se mai bine pe suprafetele rapide spre deosebire de cehoaica,care prefera zgura mai lenta.Mizez pe victoria frantuzoaicei in acest prim tur al turneului mexican.

3,34 punct
« Ultima Modificare: Martie 09, 2010, 10:55:56 am de milan »

Offline cristiano1981

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #12 : Martie 02, 2010, 17:10:42 pm »
 Lucie Hradecka   v   Anna-Lena Groenefeld  
Predictie:0-2
Cota: 1,91
Agentia: 888sport
In primul tur al turneului de la Monterrey,se intalnesc pentru prima data in circuit,cehoaica ,Lucie Hradecka si germanca   Anna-Lena Groenefeld .Este un meci cu o favorita clara,pentru ca Groenefeld ,arata in ultimele meciuri o forma mult peste cea aratata de cehoaica si desi ambele jucatoare se intalnesc pentru prima data,cred ca germanca are mari sanse sa se impuna in minim de seturi,fiind destul de clar ca pe servici ,cehoaica nu se poate ridica la nivelul germancei,iar pe hard Anna-Lena Groenefeld este net superioara ca joc,pentru ca  Lucie Hradecka ,pare sa se simta mult mai bine pe suprafete mai lente precum este zgura.Vad un meci dominat clar de Groenefeld si cred ca scorul de 2-0 la seturi ,pentru ea,este unul care are sanse mari de reusita azi.

Rezultat: 0-2
3,82 punct
« Ultima Modificare: Martie 09, 2010, 10:56:23 am de milan »

Offline SPORTS

• Parior
    • Vezi Profilul
« Răspuns #13 : Martie 02, 2010, 21:09:15 pm »
Agnes Szavay - Julia Goerges

predictie: 2
cota: 2.60
casa: pinnacle

argumentare:

In aceasta dimineata in cadrul primei runde a turneului WTA de la Monterrey, Mexic se vor intalni unguroaica Szavay numarul 31 mondial in varstra de 21 de ani care la turneul precedent a acuzat probleme medicale, chiar retragandu-se in setul 2 al sfertului de finala de la Acapulco, iar in aceasta prima runda are un adversar destul de puternic pe nemtoaica de 180 cm Goerges impotriva caruia a pierdut de altfel in singura partida disputata intre cele doua meciul terminandu-se 6-26-3 in favoarea nemtoaicei care si ea are tot 21 de ani si cred ca in aceasta noapte se va impune din nou in special datorita faptului ca unguroaica nu este intr-o forma fizica foarte buna.Goerges a pierdut o singura data in acest an in prima runda impotrica lui Yanina Wickmayer, in timp ce Szavay nu a pierdut niciodata in prima runda in acest an, acest lucru insa cred ca se va intampla la acest turneu.

Rezultat: agentie gresita.
0 punct
« Ultima Modificare: Martie 09, 2010, 10:56:52 am de milan »
Bet over and over again

Offline Xian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1101
    • Vezi Profilul
« Răspuns #14 : Martie 02, 2010, 21:30:36 pm »
Polona Hercog - Corina Dentoni
Pont: 2-0
Cota: 2,00
Casa: 888sport

Polona Hercog finalista de la Acapulco de acum 2 zile va debuta la Monterrey importiva italiencei Corina Dentoni, jucatoare venita din calificari. Tenismena de 19 ani nascuta la Maribor traverseaza cel mai bun moment al carierei, dupa finala de la Acapulco ajungand pana pe locul 53 mondial. Totusi, performatele inregistrate anul acesta pana saptamana trecut nu prevesteau o aemena performanta, jucatoarea slovena trecandu-si in cont doar 2 victorii si nedepansind tutul 2 in vre-un turneu WTA. Adversara de astazi ii va fi italianca de 20 de ani, Corina Dentoni, actualul numarul 183 mondial. Fara performante notabile italianca nu a reusit in precedentele doua meciuri disputate importiva Polonei sa castige decat un singur set, ultima oara cele doua intalnindu-se in Challengerul de la Cali, Columbia de acum cateva saptamani, Hercog castigand cu un simetric 6-2.

4,00 punct
« Ultima Modificare: Martie 09, 2010, 10:58:12 am de milan »

Forum GhidPariuri

Bet365 - Pariaza pe Tenis AICI:
« Răspuns #14 : Martie 02, 2010, 21:30:36 pm »