Autor Subiect: GPExpert Tenis - Greseli Predictii  (Citit de 5291 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline catalin_93

• Parior
  • Mesaje postate: 194
    • Vezi Profilul
Re: GPExpert Tenis - Greseli Predictii
« Răspuns #195 : Februarie 05, 2012, 14:29:58 pm »
Tomas Berdych - Gael Monfils

Predictie: Beridch -2,5 gameuri
Cota: 1,57
Agentie: sportingbet
Miza: 10

Astazi in jurul orei 15:30, cehul Tomas Berdich il va intalni in finala turneului ATP de la Monpelier pe favoritul gazdelor Gael Monfils. Am ales sa mizez pe o victorie a cehului la cel putin 3 gameuri diferenta, in schimbul unei cote de 1,57 la Sportingbet. Berdich ocupa locul 7 in clasamentul ATP dat publicitatii luni, in vreme ce adversarul sau de astazi se afla pe locul 13, cu 6 pozitii mai jos. Anul asta indoor Berdich are 7-0, fiind neinvins (incluzand aici si meciurile de la Hopman Cup). Pana acum, la acest turneu, Berdich a castigat toate meciurile in 2 seturi, astfel ca ma astept si astazi sa se impuna destul de lejer. Monfils a intors ieri incredibil meciul cu Simon, salvand si o minge de set in setul 2. S-ar putea ca si oboseala acumulata de francez sa-si spuna cuvantul.
In singura disputa directa Berdich s-a impus in 2 seturi, 6-3 6-2, in 2008 pe hard. « 692 litere »

Berdich -2,5 gameuri  :)

Online pescadorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2132
    • Vezi Profilul
    • Proza "neserioasa" si predictii... sportive
    • Adresa de email
« Răspuns #196 : Februarie 05, 2012, 15:48:02 pm »
Grav...  ;)
Pariez... deci exist!

Offline ramonik29

• Parior
  • Mesaje postate: 91
    • Vezi Profilul
« Răspuns #197 : Februarie 05, 2012, 22:40:52 pm »
catalin_93 a pus un pariu care nu exista, nu este la Bet365 Monaco -2.5 la gameuri la cota 2.00 cum a pus el la limita, probabil ca s-a grabit sa imi acopere optiunea pe care o jucasem eu pe seturi.
CAP ou PAS CAP ?

Offline catalin_93

• Parior
    • Vezi Profilul
« Răspuns #198 : Februarie 05, 2012, 22:44:21 pm »
exact ceea ce ai facut si tu.

Monaco J. (Arg)   -   Berlocq C. (Arg)
Predictie: monaco -2,5
Cota: 2.00
Agentie: bet365
Miza: 10
Ora: 22:45

In aceasta seara, cu incepere de la ora 22:45, argentinianul Juan Monaco il va intalni pe coompatriotul sau, Carlos Berlocq in finala turneului ATP 250 de la Santiago. Monaco ocupa locul 29 in clasamentul ATP, in timp ce Berlocq se afla pe 55. La intalniri directe Monaco il conduce cu un incredibil 8-0,Berlocq castigand doar 2 seturi pe parcursul celor 8 intalniri directe. In aceste conditii cred ca Monaco este favorit clar in aceasta seara.
Berlocq a ajuns asa jus exclusiv datorita zgurii, majoritatea punctelor obtinandu-le insa in turnee challenger.Si Monaco este un jucator care prefera zgura in detrimentul oricarei alte suprafete, insa spre deosebire de Berlocq, a obtinut rezultate la un nivel mai inalt, si pe toate suprafetele. Tinand cont ca si experienta este de partea sa, ma astept astazi sa castige lejer.
e 3,5. meciul n-a inceput inca !

Offline Admin_Concursuri

• Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1726
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #199 : Februarie 06, 2012, 00:50:36 am »
catalin_93 a pus un pariu care nu exista, nu este la Bet365 Monaco -2.5 la gameuri la cota 2.00 cum a pus el la limita, probabil ca s-a grabit sa imi acopere optiunea pe care o jucasem eu pe seturi.

Nu inteleg discutia atata timp cat exista o diferenta de peste 10 puncte intre voi. In acest caz indiferent de acoperire, daca amandoi castigati sau amandoi pierdeti, Ramonik ia tortul.  Doar daca Catalin castiga si Ramonik pierde se intampla invers. Ori asta nu intra la "acoperire".

Dar atat timp cat regulamentul permite chiar sa se dubleze un pariu in faza finala a unui concurs ar fi bine sa nu mai discutam in contradictoriu. Este un concurs si nu poti sa fii fair play in mod unilateral. E clar ca fiecare tipa in cazul in care el este afectat dar il doare in cot de aceeasi situatie dar in care nu este implicat.
Pentru a evitata pe cat posibil astfel de situatii incercati sa va asigurati un fond de puncte inca din primele faze, caci in momentul in care intri in concurs in fazele finale e clar ca incepi sa calci pe picioare pe altii.  Singura situatie chiar jenanta mi se pare a copia pur si simplu pariul in sine al rivalului cu care lupti in direct pentru premiu. Adica el are 1 si vii si tu cu aceeasi optiune 1 eliminandu-i orice sansa. Alta este sa acoperi partial un pariu caci pana la urma nici nu prea ai alte sanse daca vezi in acelasi sens problema.
Oricum este o problema spinoasa care produce discomfort celui aflat in cauza dar trebuie sa ne abtinem pana la urma  caci vom ajunge si noi in cealata parte a baricadei si nu ne convine sa fim apostrofati, ca totusi e vorba de o suma modica pentru care nu merita chiar sa ne luam de par.

Offline catalin_93

• Parior
    • Vezi Profilul
« Răspuns #200 : Februarie 06, 2012, 14:03:35 pm »

Nu inteleg discutia atata timp cat exista o diferenta de peste 10 puncte intre voi. In acest caz indiferent de acoperire, daca amandoi castigati sau amandoi pierdeti, Ramonik ia tortul.  Doar daca Catalin castiga si Ramonik pierde se intampla invers. Ori asta nu intra la "acoperire".

Pariul meu la Berdich - Monfils a fost castigator (deci +15,7 in clasamentul final), si asta insemna ca eu aveam  in jur de +5 in fata:)

Si-n legatura cu acoperitul, tu, Ramonik, n-ai fost prea cinstit, postand in ultimul minut de concurs acea predictie. Numai ca am mai patit-o odata cu un alt user, la ROW in urma cu cateva luni cand eram la inceput cu astfel de concursuri.
« Ultima Modificare: Februarie 06, 2012, 14:06:31 pm de catalin_93 »

Offline Admin_Concursuri

• Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1726
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #201 : Februarie 06, 2012, 16:22:17 pm »
Tocmai asta era problema de subliniat ca fiecare ajungem in ipostaza de a nu fi "prea corecti" in anumite situatii, asta fata de nite principii generale care in cazul unui concurs isi cam pierd din veridicitate. In concurs trebuie sa-ti incerci toate sansele pentru a castiga strict in functie de prevederile regulamentului. In acest caz astfel de "acuzatii" nu-si au rostul mai ales cand ele rabufnesc in mod particular cand cate unul nu prea stie sa accepte ca nu este castigatorul, trecand pe langa aceasta ipostaza la mustata.

Online pescadorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2132
    • Vezi Profilul
    • Proza "neserioasa" si predictii... sportive
    • Adresa de email
« Răspuns #202 : Februarie 07, 2012, 17:21:02 pm »
Intervin cu grabire ca sa fac lumina in pariul ce apare la WTA - Paris si anume P. Hercog vs D. Cibulkova meci care pratic nu exista decat in creierul meu obosit. Pai mai scrie un rand mai uite-te la televizor, mai scrie 3 cuvinte mai fugi la bucatarie... si s-a produs dezastrul...  :2funny:
Conform justificarii este vorba de partida P. Martic vs G. Arn.
Pariez... deci exist!