catalin_93 a pus un pariu care nu exista, nu este la Bet365 Monaco -2.5 la gameuri la cota 2.00 cum a pus el la limita, probabil ca s-a grabit sa imi acopere optiunea pe care o jucasem eu pe seturi.
Nu inteleg discutia atata timp cat exista o diferenta de peste 10 puncte intre voi. In acest caz indiferent de acoperire, daca amandoi castigati sau amandoi pierdeti, Ramonik ia tortul. Doar daca Catalin castiga si Ramonik pierde se intampla invers. Ori asta nu intra la "acoperire".
Dar atat timp cat regulamentul permite chiar sa se dubleze un pariu in faza finala a unui concurs ar fi bine sa nu mai discutam in contradictoriu. Este un concurs si nu poti sa fii fair play in mod unilateral. E clar ca fiecare tipa in cazul in care el este afectat dar il doare in cot de aceeasi situatie dar in care nu este implicat.
Pentru a evitata pe cat posibil astfel de situatii incercati sa va asigurati un fond de puncte inca din primele faze, caci in momentul in care intri in concurs in fazele finale e clar ca incepi sa calci pe picioare pe altii. Singura situatie chiar jenanta mi se pare a copia pur si simplu pariul in sine al rivalului cu care lupti in direct pentru premiu. Adica el are 1 si vii si tu cu aceeasi optiune 1 eliminandu-i orice sansa. Alta este sa acoperi partial un pariu caci pana la urma nici nu prea ai alte sanse daca vezi in acelasi sens problema.
Oricum este o problema spinoasa care produce discomfort celui aflat in cauza dar trebuie sa ne abtinem pana la urma caci vom ajunge si noi in cealata parte a baricadei si nu ne convine sa fim apostrofati, ca totusi e vorba de o suma modica pentru care nu merita chiar sa ne luam de par.