Autor Subiect: ATP - Brasil  (Citit de 1161 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline AnDreY00

• Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1771
    • Vezi Profilul
Raspuns: ATP - Brasil
« Răspuns #15 : Februarie 12, 2010, 19:59:35 pm »
Predictia nr. 6
Carlos Berlocq v Juan Carlos Ferrero
Pronostic: 3 seturi
Cota: 2.80
Agentia: Sportingbet

In turul 3 de la Costa so Sauipe, Brazilia, argentinianul Berlocq il intalneste pe mult mai titratul Ferrero. Carlos pare a fi intr-o forma destul de buna, 5 victorii consecutive la acest turneu, unele chair contra unor jucatori mult mai bine clasati ca el cum ar fi A. Martin sau Chela. Insa de aceasta data va da peste un jucator experimentat si bine pregatit pentru un joc de uzura cum este acesta pe zgura. Spaniolul a avut ceva probleme cu chilianul Massu si cred ca si in acest meci, Ferrero chiar daca este favorit cert va avea ceva probleme contra lui Berlocq, la fel cum a avut acum 3 ani cand a pierdut chiar in fata argentinianului, insa pe iarba. Chiar daca Ferrero va reusi sa treaca de Berlocq, parerea mea dinaintea meciului e ca nu va fi foarte usor pentru spaniol si cred ca va fi un meci de uzura, lung in care fiecare din cei doi jcuatori isi va adjudeca cate un set ceea ce ar duce la un meci cu 3 seturi, dupa parerea mea o posibilitate foarte mare.

Rezultat: 0-2
-1 punct
« Ultima Modificare: Februarie 19, 2010, 17:44:17 pm de milan »

Offline cappy69

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1485
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #16 : Februarie 13, 2010, 11:15:50 am »
cappy69, vezi ca acesta este pontul tau cu nr.7.
din fericire imi place sa ii urmaresc si pe ceilalti intr-un concurs in care particip si eu.  ;D

Da stiu m-am incurcat ;)

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5840
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #17 : Februarie 13, 2010, 11:37:45 am »
ATP Brazil - Semifinale:

Feb 13 23:30   Igor Andreev   v   Lukasz Kubot      1.44   2.62   

Feb 14 01:00   Juan Carlos Ferrero   v   Ricardo Mello      [tb]1.28[/tb]   [tb]3.50[/tb]
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline SPORTS

• Parior
  • Mesaje postate: 193
    • Yahoo Instant Messenger - cartis_or
    • Vezi Profilul
« Răspuns #18 : Februarie 13, 2010, 23:03:58 pm »
Juan Carlos Ferrero - Ricardo Mello

predictie: 2-0
cota:1.80
casa:gamebookers

argumentarea:

In a doua semifinala a turneului pe zgura de la Costa do Sauipe, Brazilia se vor intalni favoritul numarul 1 al turneului, spaniolul Ferrero numarul 22 mondial in varstra de 30 de ani castigand 12 titluri in cariera si peste 12 milioane de $, avandu-l ca adversar pe alt veteran, brazilianul in varstra de 29 de ani Ricardo Mello, care este sincer sa fim un jucator de mana a doua , ocupand in acest moment pozitia 135 in clasamentul mondial, si castigand un singur titlu in cariera si o suma de nici un milion de $.Spaniolul a facut meciuri bune la acest turneu pierzand un singur set in runda a doua in fata lui Massu acesta facand breakul chiar inainte de tiebreak, in rest a castigat destul de usor, iar in aceasta semifinala nu cred ca isi va pierde serviciul castigand in minim de seturi, pregatindu-se de meciul din finala, deoarece in aceasta partida este un favorit cert.

Rezultat: 2-0
3,60 punct
« Ultima Modificare: Februarie 19, 2010, 17:44:46 pm de milan »
Bet over and over again

Offline AnDreY00

• Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1771
    • Vezi Profilul
« Răspuns #19 : Februarie 14, 2010, 00:13:19 am »
Predictia nr. 8
Juan Carlos Ferrero v Ricardo Mello
Pronostic: 3 seturi
Cota: 2.80
Agentia: Sportingbet

Surpriza Ricardo Mello, brazilianul de 29 ani, clasat tocmai pe 135 in ierarhia ATP il infrunta in semifinalele turneului de la Costa do Sauipe pe spaniolul favorit nr. 1 aici Ferrero. Incredibil parcurs pentru brazilian care a eliminat in timpul acestui turneu pe jucatori ca Lorenzi, Hanescu sau Bellucci fara a pierde macar un set. De partea cealalta, Ferrero a avut ceva probleme cu chilianul Massu, singurul adversar in fata caruia a pierdut set in acest turneu. Teoretic spaniolul este favorit clar aici, insa parcursul brazilianului de pana acum imi da increderea ca turneul lui nu se opreste doar in semifinale. In orice caz dupa parerea mea Ferrero va intalni un jucator periculos, de mana stanga care nu se va lasa usor si va incerca sa produca surpriza acestui turneu. Cei doi nu s-au mai intalnit pana acum, asadar e greu sa-ti faci o parere despre cei doi, insa pariul meu de astazi este unul destul de realist zic eu, pentru ca Mello are sanse mari sa castige macar un set aici, iar echilbirul cred ca va domina acest joc si sunt increzator ca vom vedea 3 seturi disputate cu oricare dintre ei posibil invingator.

Rezultat: 2-0
-1 punct
« Ultima Modificare: Februarie 19, 2010, 17:45:04 pm de milan »

Offline cristiano1981

• Hero Member
  • Mesaje postate: 761
    • Vezi Profilul
« Răspuns #20 : Februarie 14, 2010, 15:00:37 pm »
Juan Carlos Ferrero - Lukasz Kubot
predictie:  Lukasz Kubot+4 game handicap
cota:1.73
casa:10bet

argumentarea:In finala turneului brazilian de la Costa do Sauipe,azi de la ora 23,se intalnesc Juan Carlos Ferrero si Lukasz Kubot.Polonezul Kubot,este un jucator in crestere de forma in ultima vreme si pe zgura se simte destul de bine desi l-am avzut anul acesta si pe hard si mi-a placut jocul lui,el avand un servici foarte bun ,dovada ca in semifinala acestui turneu a trecut de mult mai bine cotatul ANDREEV.Cred in forma buna  a polonezului care a avut pana acum in turneu meciuri mult mai grele decat oponentul sau spaniol,care desi candva a fost un jucator de top ,acum e clar la apusul carierei si cred ca in aceasta finala el va avea de furca cu acest jucator polonez pe care nu l-a intalnit niciodata in circuitul atp.Am ales la acest meci un handicap de +4 jocuri de la inceput pentru polonez si sper ca serva sa il tina pe tot parcursul meciului si daca va fi sa piarda ,sper sa nu cedeze cu  mai mult de 3 jocuri in aceasta finala.

Rezultat: 6-1 6-0
-1 punct
« Ultima Modificare: Februarie 19, 2010, 17:45:26 pm de milan »

Forum GhidPariuri

Bet365 - Pariaza pe Tenis AICI:
« Răspuns #20 : Februarie 14, 2010, 15:00:37 pm »