Autor Subiect: ATP - San Jose  (Citit de 955 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cristiano1981

• Hero Member
  • Mesaje postate: 761
    • Vezi Profilul
Raspuns: ATP - San Jose
« Răspuns #15 : Februarie 12, 2010, 17:52:37 pm »
Roddickv Berdych
pronostic:over 22,5 jocuri in meci
cota:1,8
casa:bwin
In sferturile de finala ale turneului amsculin de tenis care se joaca la  San Jose,se joaca un meci interesant intre 2 jucatori cu servicii foarte bune:americanul Roddick si cehul Berdych.Pana aici Roddick nu a avut probleme eliminandu-i pe Deheart si L. Mayer,pe ambii invingandu-i in minim de seturi in timp ce Berdych a pierdut un set in primul tur contra lui Odesnik,insa apoi a invins lejer cu 6-3,6-2 in turul secund pe stangaciul finlandez:Nieminen.Cei doi s-au intalnit deja in 2010, in semifinale la Brisbane, scor 1-6 6-3 6-4 ,penntru american,iar eu cred ca si aici va fi un meci la fel de disputat cu un posibil tie break si cu sanse mari sa vedem peste 22,5 game-uri disputate in acest joc.

Rezultat: 26 gameuri
3,60 punct
« Ultima Modificare: Februarie 19, 2010, 17:29:15 pm de milan »

Offline AnDreY00

• Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1769
    • Vezi Profilul
« Răspuns #16 : Februarie 12, 2010, 21:18:43 pm »
Predictia nr. 7
Philipp Kohlschreiber v Denis Istomin
Pronostic: 2
Cota: 3.50
Agentia: Bet365

Uzbecul Denis Istomin il intalneste pe neamtul Kohlschreiber in tentativa sa de a atinge semifinalele la San Jose. Acetsa ocupa momentan locul 96 in ierarhia ATP, insa cu mari perspective pentru jcuatorul de 24 ani. Germanul a coborat in ultimul timp cateva trepte si ocupa momentan locul 29. Ambii au rezultate asemanatoare in acest an, turul 3 la Australian Open pentru fiecare, dar cu adversari cu nume ceva mai importante pentru uzbec. In turul anterior Istomin l-a eliminat pe nimeni altul decat conationalul adversarului de astazi, Tommy Haas jucator clasat pe pozitia a 17-a. Kohlschreiber a trecut de israelianul Sela pierzand doar 2 game-uri in tot meciul, insa in primul tur a avut ceva probleme cu Ram, trecand de el in 3 seturi. Germanul nu este in forma prea buna si acest lucru cred ca=i poate fi fatal in fata unui jcuator talentat ca Istomin, un jucator care a eliminat in turul precedent un jucator ca Haas. E favorit Kohli pe hartie, insa dupa parerea mea pe teren Istomin are mult mai multe sanse.

Rezultat: 1-2
7,00 punct
« Ultima Modificare: Februarie 19, 2010, 17:29:48 pm de milan »

Offline cristiano1981

• Hero Member
  • Mesaje postate: 761
    • Vezi Profilul
« Răspuns #17 : Februarie 13, 2010, 19:41:04 pm »
Denis Istomin   v   Fernando Verdasco
pronostic:over 19,5 jocuri in meci
cota:1,72
casa:bet365
In prima semifinala a turneului masulin de la SAN JOSE,se intalnesc spaniolul Fernando Verdasco si uzbecul Denis Istomin .Este primul lor joc direct in circuitul atp si desi favorit cert pare sa fie spaniolul,cred ca forma buna aratat de uzbec pana acum in turneu ma face sa cred ca acesta nu av ceda usor in acest joc si va lupta ca si in emciurile anterioare,in care a servit foarte bine.Ambii jucatori au pierdut cate un set in acest turneu si in general aus ervit foarte bine ,lucru care ma actept sa se intample si acum si astfel este posibil sa asistam la un joc cu cel putin 20 de game-uri disputate in aceasta semifinala.Mizez pe un over 19,5 games aici si rced ca acest handicap va fi usor acoperit de cei doi jucatori in aceasta seara.

Rezultat: 27 gameuri
3,44 punct
« Ultima Modificare: Februarie 19, 2010, 17:30:19 pm de milan »

Offline SPORTS

• Parior
  • Mesaje postate: 193
    • Yahoo Instant Messenger - cartis_or
    • Vezi Profilul
« Răspuns #18 : Februarie 13, 2010, 22:16:46 pm »
Istomin - Verdasco

predictia: Verdasco -5 game-uri
cota: 2.20
casa: bet365

argumentare:

In aceasta seara in prima semifinala a turneului de la San Jose, USA se vor duela pentru un loc in finala uzbekistanezul Denis Istomin numarul 96 mondial, care il va intalni pe favoritul numaru 2 al turneului, spaniolul Fernando Verdasco numarul 11 mondial.Daca cotele si agentiile de pariuri il dau mare favorit in aceasta partida pe spaniol, cred ca cea mai buna predictie pentru acest meci este ca spaniolul va castiga meciul cu un handicap de -5 gameuri, spun asta datorita certei valori a spaniolului, dar si datorita faptului ca in in acest sezon a castigat foarte multe meciuri la o diferenta de mai mult de 5 gameuri fata de adversar printre care 7-56-1 cu Fernando Gonzalez, 6-16-2 cu Djokovic, 7-56-3 cu Tsonga, 6-16-26-3 cu Ivan Sergeyev, si asa mai departe.De asemenea Denis in acest an a facut meciuri slabe pierzand foarte usor, si vreau sa dau cateva exemple de meciuri pierdute de el in acest an:1-62-6 cu Dudi Sela, 1-61-62-6 cu Djokoic 2-62-2 cu Lucasz Lacko.

Rezultat: 3-6 6-4 4-6
-1 punct
« Ultima Modificare: Februarie 19, 2010, 17:30:55 pm de milan »
Bet over and over again

Forum GhidPariuri

Bet365 - Pariaza pe Tenis AICI:
« Răspuns #18 : Februarie 13, 2010, 22:16:46 pm »