G.Monfils-O.Rochus
predictia:2
cota:4.25
agentia:
Betssonargumentatia
In prima etapa de la roterdam se va intilni francezul Monfils cu veteranul Oliver Rochus,doi jucatori pe care ii admir,care au un joc foarte bun,ceea ce nu putem spune insa de rezultatele facute in ultima perioada.Monfils acum o saptamina a jucat la turneul din africa unde a fost eliminat in semifinale cu 2-0 de F.Lopez,un rezultat foarte surprinzator dealtfel,nu pot spune nimic deoarece nu am vazut meciul insa pentru mine chiar a fost un rezultat surpriza,in fine Monfils astazi va juca cu Oliver,un fost mare jucator care mai la toate turneele era mereu printre favoriti.In meciul de azi voi merge pe victoria belgianului care dupa statistica este favorit,plus la asta Rochus conduce la general cu 3-1,insa ultima intilnire directa sa jucat in 2007,atunci monfils cistigind pentru prima oara pe belgian cu 3-2 la seturi.Cred ca azi Rochus va reusi sa cistige pentru a patra oara pe francez,Monfils este asa un jucator surpriza il cistiga pe Blake pierde de la Isner,pentru conteaza inceputul de meci,daca i se primeste totul atunci este foarte periculos,iar daca are o zi proasta atunci foarte multe greseli francezul,mai ales ca el unul din cele mai periculoase jocuri si tot odata cele mai frumoase,monfils iubeste riscul.Sper ca veteranul sa reuseasca sa bata in meciul de azi,sau chiar daca Monfils va cistiga sper sa aiba un meci cit mai greu,eu totusi dupa surpriza cu Lopez voi merge pe mina belgianului
Rezultat: 2-1
-1 punct