Forum GhidPariuri
Iulie 30, 2010, 04:34:58 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit mailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutați: Fii si tu fan GhidPariuri.ro pe Facebook!

Pagina principală   Site GhidPariuri Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: 1 [2]   In jos
  Imprimă  
Autor Subiect: Primera Division 2009/10 - Etapa 21  (Citit de 396 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
predictorul
Hero Member
Deconectat Deconectat

Sparta Praha

Vezi Profilul Adresa de mail
« Răspunde #15 : Februarie 07, 2010, 18:46:46 »

Racing-Ath Madrid
predictia:sub 1.5 goluri
cota:3.55
agentia:Betsson
argumentatia
Pentru a doua oara in aceasta saptamina vor juca aceste doua echipe,doar ca de data asta meciul se joaca in cadrul campionatului si gazda meciului de azi este Racing.Miercuri in cupa Racing a avut un ghinion in meciul cu Athletiko,sansele lor la calificare cred ca sunt de 5% la suta dupa ce au incasat 4 goluri fara ca sa marcheze macar un gol.Astazi insa cred ca gazdele le vor face zile negre madrilienilor si vor incerca sa se razbune.Eu pe acest meci merg la un joc inchis,ma astept la o victorie la minim a gazdelor,dar de ce nu cred ca si un 0-0 iar avantaja pe Racing,totusi Madridul este o echipa valoroasa iar un punct cistigat cu ei este unul foarte important.Racing in ultimile 6 meciuri a reusit sa marcheze 6 goluri si sa incaseze doar 4,un rezultat foarte interesant,este o echipa foarte defensiva iar in jocul de azi cred ca vom putea observa,merg pe un total mai mic de doua goluri

Rezultat: 1-1
-1 punct
« Ultima modificare: Februarie 23, 2010, 15:35:09 de către milan » Memorat

pescadorul
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW Adresa de mail
« Răspunde #16 : Februarie 07, 2010, 18:57:38 »

1 - Zaragoza vs Sevilla
Predictie: 2
Cota: 2.22
Agentia: Pinnacle

Etapa a 21-a din Primera spaniola are in epilog pe arena La Romareda duelul Zaragoza vs Sevilla, doua combatante aflate catre polii opusi ai clasamentului si implicit cu obiective inegale ca valoare dar urmarite cu aceeasi ardoare.
Gazdele momentan retrogradate de pe locul 20 cu 17 puncte avand de recuperat un handicap de 1 punct pana la primul loc salvator si vor incerca sa se apropie de tinta dar fara Pablo Amo, Victor Laguardia, Ivan Obradovic, Abel Aguilar, Ikechukwu Uche si Jermaine Pennant ce vor lipsi din varii motive.
Oasptii de pe pozitia a 4-a cu 36 de puncte ocupa fotoliul ce asigura calificari in Cahampions League dar simt in spate "rasuflarea" urmaritorilor Mallorca si Deportivo ce-i "observa" de la cate 2 puncte distanta. Astazi nu vor avea in teren pe Luis Fabiano si Romaric iar Manolo Jimenez, Sebastien Squillaci si Ivica Dragutinovic sunt incerti.
Un duel relativ echilibrat de motivatiile extreme ce anima ambele adversare dar oaspetii au avantajul evolutiei recente cu o singura infrangere intre 4 victorii fata de cea a gazdelor ce au 4 infrangeri si o singura victorie, avantaj ce se va materializa probabil si pe tabela de marcaj.

Rezultat: 2-1
-1 punct
« Ultima modificare: Februarie 23, 2010, 15:35:29 de către milan » Memorat
predictorul
Hero Member
Deconectat Deconectat

Sparta Praha

« Răspunde #17 : Februarie 07, 2010, 19:06:32 »

Zaragoza-Sevilla
predictia:peste 1.5 goluri la pauza
cota:2.55
agentia:Unibet
argumentatia
Dupa doua victorii mari cu Getafe si Valencia,Sevilla merge in deplasare la Zaragoza,o asteapta cred eu un meci si mai greu ca cu Valencia,Zaragoza este una din echipele care lupta meci de meci pentru fiecare punct,anul acesta gazdele au mari probleme si risca sa joace in liga a doua la anul,pentru a se salva Zaragoza cred ca va azi pina in ultimul meci,eu am ales sa merg in acest meci pe un total mai mare,si anume in prima repriza unde ma astept ca Zaragoza sa inceapa meciul in forta,cred ca prima repriza se va incheia 1-1,sunt doua echipe bune,doua echipe care vin dupa o victorie si care sunt motivate la o victorie,sper sa avem parte de un meci frumos

Rezultat: a 5-a predictie.
0 punct
« Ultima modificare: Februarie 23, 2010, 15:37:00 de către milan » Memorat

pescadorul
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #18 : Februarie 07, 2010, 19:32:44 »

Prezint aici predictia asa cum ar fi trebuit sa arate, am anuntat anomalia legata de titlu la "reclamatii":

1 - Santander vs Sevilla
Cota: 2.22

Etapa a 21-a din Primera spaniola are in epilog pe arena La Romareda duelul Zaragoza vs Sevilla, doua combatante aflate catre polii opusi ai clasamentului si implicit cu obiective inegale ca valoare dar urmarite cu aceeasi ardoare.
Gazdele momentan retrogradate de pe locul 20 cu 17 puncte avand de recuperat un handicap de 1 punct pana la primul loc salvator si vor incerca sa se apropie de tinta dar fara Pablo Amo, Victor Laguardia, Ivan Obradovic, Abel Aguilar, Ikechukwu Uche si Jermaine Pennant ce vor lipsi din varii motive.
Oasptii de pe pozitia a 4-a cu 36 de puncte ocupa fotoliul ce asigura calificari in Cahampions League dar simt in spate "rasuflarea" urmaritorilor Mallorca si Deportivo ce-i "observa" de la cate 2 puncte distanta. Astazi nu vor avea in teren pe Luis Fabiano si Romaric iar Manolo Jimenez, Sebastien Squillaci si Ivica Dragutinovic sunt incerti.
Un duel relativ echilibrat de motivatiile extreme ce anima ambele adversare dar oaspetii au avantajul evolutiei recente cu o singura infrangere intre 4 victorii fata de cea a gazdelor ce au 4 infrangeri si o singura victorie, avantaj ce se va materializa probabil si pe tabela de marcaj.
Memorat
pescadorul
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #19 : Februarie 07, 2010, 19:36:03 »

Extraordinar, am facut doar operatia estetica fara a aduce de fapt modificarea esentiala:
Zaragoza vs Sevilla
Memorat
predictorul
Hero Member
Deconectat Deconectat

Sparta Praha

« Răspunde #20 : Februarie 07, 2010, 20:44:25 »

Milan meciul Zaragoza mil stergi,este meciul cu numarul 5,nu am observat Smiley
Memorat

predictorul
Hero Member
Deconectat Deconectat

Sparta Praha

« Răspunde #21 : Februarie 07, 2010, 20:46:26 »

am dormit putin dar ce s-ai faci Roll Eyes,este 2-1 la pauza
Memorat

pescadorul
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #22 : Februarie 07, 2010, 20:55:22 »

2 - Santander vs Atl. Madrid
Cota: 2.90

Dupa 3 zile de la meciul din Cupa Regelui perechea Racing Santander vs Atl. Madrid isi muta teatrul de opratiuni pe El Sardinero din Santander pentru a "negocia", de data asta, inteietatea in clasament care momentan prezinta gazdele pe locul 11 cu 24 de puncte iar oaspetii pe pozitia a 13-a cu 23 de puncte. Gazdele, dupa dezastrul suferit la Madrid, fara Jose Maraton suspendat, incearca sa intareasca echipa cu cei cativa "recuperabili" Edu Bedia, Bolado, Tono si Arana ce au ratat meciul de cupa si s-a vazut. Oaspetii vin cu totii "In par" ba chiar si absentul de miercuri Jose Antonio Reyes a fost inclus in lotul largit pentru a incerca sa repete performanta din duelul precedent care astazi le-ar aduce un avans in ierarhie cu care si-ar devansa adversarii de azi. Daca meciul nu este "negociat" inca dinainte astazi urmandu-se a se plati factura rezultatului din cupa, oaspetii cu moralul la cote maxime dupa ce sunt ca si calificati in finala cupei Regelui ar putea continua evolutia de exceptie stopand sirul invincibilitatii gazdelor si in campionat unde n-au mai pierdut de 5 etape.

Rezultat: 1-1
-1 punct
« Ultima modificare: Februarie 23, 2010, 15:36:24 de către milan » Memorat
Pagini: 1 [2]   In sus
  Imprimă  

Mergi la:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!

Google visited last this page Iulie 28, 2010, 07:23:33