Autor Subiect: Primera Division 2009/10 - Etapa 21  (Citit de 859 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5827
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
Primera Division 2009/10 - Etapa 21
« : Februarie 05, 2010, 14:17:13 pm »
Primera Division 2009/10 - Etapa 21:
Statistici Primera Division

Sambata, 6 Februarie:

06.02.2010 19:00   FC Valencia - Valladolid   1.33   4.67   8.81

06.02.2010 21:00   FC Barcelona - Getafe   1.15   6.88   14.75

06.02.2010 23:00   Real Madrid - Espaòol Barcelona   1.19   6.31   11.75

Duminica, 7 Februarie:

07.02.2010 18:00   Fc Malaga - Deportivo La Coruna   2.31   3.24   2.92

07.02.2010 18:00   Athletic Bilbao - Xerez   1.48   3.86   6.81

07.02.2010 18:00   Mallorca - Villarreal   2.31   3.24   2.92

07.02.2010 18:00   Osasuna - Tenerife CD   1.79   3.39   4.39

07.02.2010 18:00   Almeria - Sporting Gijon   2.13   3.23   3.30

07.02.2010 20:00   Zaragoza - FC Sevilla   3.45   3.28   2.05

07.02.2010 22:00   Santander - Atletico Madrid   2.48   3.21   2.73

Aici puteti sa scrieti predictiile in cadrul jocului GPExpert Fotbal.
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline danyel

• Parior
  • Mesaje postate: 178
    • Vezi Profilul
Raspuns: Primera Division 2009/10 - Etapa 21
« Răspuns #1 : Februarie 06, 2010, 11:28:49 am »
FC Valencia - Valladolid
Pronostic:under 2,5
Cota:2.30
Casa:Gamebookers

In cazul etapei a-21 din Primera Division echipa gazda Valencia va  primi vizita celor de la Valladolid un adversar rezonalbil dupa parerea mea care se afla pe penultima pozitie a clasamentului din Primera si nu vad cum iar pune prea multr probleme Vlenciei.Valencia se afla pe pozitia a 3 in clasament in spatele granzilor Real si Barcelona avand un sozon reusit dupa parearea mea ,ei avand ca obiectiv calificarea in Champions League,luandule fata celor de la Sevilla.Valencia a pierdut etapa trecuta pe terenul rivalilor de la Sevillapierzabd 3 puncte importante.De cealalta parte cei de la Valladolid au avut un sezon dezastruos  ei reusind sa stranga ina cest sezon doar 18 puncte si ar putea oracand sa fie si ia una dintre echipele retrogradabile.Valencia nu prrea marcheaza multe goluri aacasaasa ca cred ca se va impune la limita , de aceqa aleg ca pronostic under 2,5.

Rezultat: 2-0
4,60 punct
« Ultima Modificare: Februarie 23, 2010, 15:30:34 pm de milan »

Offline cappy69

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1483
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #2 : Februarie 06, 2010, 22:16:17 pm »
Real Madrid - Esapnyol
Pronostic: Peste 2,5
Cota: 1.60
Casa: Pinnacle Sports

Astazi in Primera Division in cadrul etapei cu numarul XXI se intalnesc pe Santiago Bernabeu Real Madrid si Espanyol Barcelona. Este un derby al madrilenilor cu sora mai mica a Barcelonei. Real Madrid este neinvinsa pe teren propriu in cele zece etape disputate pana acum pe Bernabeu. Alaturi de Mallorca sunt singurele echipe care au numai victorii pe linie in campionat. Madrilenii au nevoie neaparat de vicorie pentru a se mentine in costa celor de la Barca care are un meci destul de greu cu cei de la Getafe. Si cum ma Madrid vine Espanyol echipa ce pana acum in deplasare a fost doar mielusil pentru adversari avand doar trei goluri reusite pe teren strain si acelea din etapa a treia din deplasarea de la Deportivo la Corunia. De atunci nu au mai reusit sa inscrie nici un gol, adunand in total cinci puncte in deplasare.Sunt sigur ca vom avea parte de spectacol chiar daca Ronaldo lipseste.

Rezultat: 3-0
3,20 punct
« Ultima Modificare: Februarie 23, 2010, 15:30:57 pm de milan »

Offline cappy69

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #3 : Februarie 07, 2010, 11:42:17 am »
Zaragoza - Sevilla
Pronostic:2
Cota:2.26

Etapa cu numarul 21 ne programeaza partida dintre Real Zaragoza v Sevilla . In lupta pentru retrogradare se lupta echipa gazda Real Zaragoza deoarece in clasament este pe o pozitie riscanta iar evolutiile slabe ale acestei echipe ia determinat sa ajunca pe pozitia 18-a, dar se pare ca acestea si-au revenit dupa ce sau impus pe terenu celor din l Tenerife cu scorul  de 3-1 . Sevilla este o echipa de top iar acest lucru il putem recunoaste mult mai usor daca ne vom uita putin peste clasamentul Spaniei unde ocupa pozitia a 4-a la 3 puncte distanta de urmatoarea clasata Valencia care are 39 de puncte.Seviila este intr-o forma de zile mari si are nevoie de victorie pentru a pastra distata fata da echipele din fata.

Rezultat: 2-1
-1 punct
« Ultima Modificare: Februarie 23, 2010, 15:31:14 pm de milan »

Offline cappy69

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #4 : Februarie 07, 2010, 11:44:18 am »
Bilbao - Xerez
Pronostic:1
Cota:1.62

Unul din meciurile etapei a 21a din Primera Division este intalnirea de pe Estadio San Mames, acolo unde Athletic Bilbao primeste replica lanternei rosii, Xerez. Athletic Bilbao se afla dupa 20 de etape trecute din aceste sezon pe pozitia a 8a cu 31 de puncte acumulate, in timp ce Xerez este lanterna rosie cu doar 11 puncte acumulate. Intre cele doua echipe care se infrunta pe San Mames s-a disputat doar o singura intalnire directa, si aceea in turul sezonului, intalnire care s-a incheiat cu victoria la limita a celor din Bilbao, 1-0. Athletic Bilbao se afla intr-o forma destul de slaba reusind in ultimele 5 meciuri jucate o victorie, o remiza si 3 infrangeri, in timp ce Xerez se afla si ea intr-o forma destul de slaba reusind in ultimele 5 meciuri jucate, prima victorie din aceste sezon in meciul precedent 2-1 cu Mallorca, o remiza si 3 infrangeri. Am incredere ca Bilbao va reusi sa se impuna in aceasta partida impotriva celor de la Xerez.

Rezultat: 3-2
3,24 punct
« Ultima Modificare: Februarie 23, 2010, 15:31:35 pm de milan »

Offline cappy69

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #5 : Februarie 07, 2010, 11:50:30 am »
Ossasuna - Tenerife
Cota:1.83
Casa:Pinnacle Sports

Astazi, 7 februarie 2010, incepand cu ora 18:00 se intalnesc pe Estadio Reyno de Navarra Osasuna si Tenerife intr-un meci contand pentru etapa 21 din Primera Division. Gazdele ocupa locul 10 in clasament cu 26 puncte, in timp ce oaspetii sunt pe locul 19 cu 17 puncte. Tenerife este intr-o forma slaba si are sanse mici ca sa ramana in Primera si in seznul viitor.Osasuna este o echipa care a dat mai bun randament pe teren propriu si trage tare pentru nu se apropia de locurile care duc la retrogradare.Tennerfie este cea mai slaba echipa din deplasare cu doar 2 puncte stranse si acelea in fata unor formatii modeste.Sunt sigur ca Osasuna care va fi ajutata si de fani va rusi sa obtina cele 3 puncte.

Rezultat: 1-0
3,66 punct
« Ultima Modificare: Februarie 23, 2010, 15:31:57 pm de milan »

Offline danyel

• Parior
    • Vezi Profilul
« Răspuns #6 : Februarie 07, 2010, 14:29:00 pm »
Fc Malaga - Deportivo La Coruna
Cota:3.45
Casa:Pinnacle

CF Malaga - Deportivo La Coruna este ultimul pont pe ziua de astazi si vine din campionatul spaniol. Avem o dispuat intre 2 echipe acre au obiective diferite. Depor incearca sa se califice in Europa League, cel putin, iar Malaga sa ramana si sezonul viitor in prima liga. Depor vine dupa esecul usturator de pe teren porpiu in fata lui Real Madrid. Daca este sa privim ultimele rezultate obtinute de catre Depor am putea observa ca ea a cam pierdut legatura cu pl;utonul , a obtinut in ultimele 6 etape din cele 18 puncte puse in joc doar 8 puncte. Malaga are o serie destul de buna in ultimul timp, a reusit sa obtina in ultimele 6 etape, 11 puncte. Echipa vine dupa un succes , o adevarat surproiza, victoria de pe terenul celor de la Atletico Madrid.Merg pe mana celor de la Depotivo in acest meci

Rezultat: 0-0
-1 punct
« Ultima Modificare: Februarie 23, 2010, 15:32:12 pm de milan »

Offline danyel

• Parior
    • Vezi Profilul
« Răspuns #7 : Februarie 07, 2010, 14:32:26 pm »
Zaragoza - FC Sevilla
Cota:2.25
Casa:Pinnacle

Astazi de la orele 20:00 avem un meci foarte interesant din campionatul spaniol intre doua echipe foarte bune. In acest meci Zaragoza primeste vizita celor de la Selvilla. Ambele echipe un loturi foarte valoroase isna Sevilla este o echipa care se descurca mai bine in campionatul spaniol deoarece are niste jucatori talentati si foarte muncitori . Nici Zaragoza nu este o echipa slaba acestia se afla destul de bine in campionat pentru ei deoarece sunt mult mai modesti decat adversarii sai. In acest meci nu cred ca vom vedea multe goluri desi sunt doua echipe ofensive insa niciuna dintre ele nu vor risca nimic pe faza de aparare si vor incerca sa surprinda prin contra-atacuri care sa le aduca golul inainte de pauza pentru a intra la cabina cu un avantaj pe tabela dar si unul moral.La lotul care il are Sevilla nu cred ca iar ppune probleme Zaragoza,si cred ca Sevilla nusi mai permte pasi gresiti si cred ca va castiga astazi cele 3 puncte

-1 punct
« Ultima Modificare: Februarie 23, 2010, 15:32:28 pm de milan »

Offline cristiano1981

• Hero Member
  • Mesaje postate: 761
    • Vezi Profilul
« Răspuns #8 : Februarie 07, 2010, 15:22:41 pm »
Bilbao - Xerez
Cota:1.6
In tara bascilor ,gazdele de la ATHLETIC BILBAO,intalnesc ultima clasata in primera division,XEREZ.Daca oaspetii par impacati cu faptul ca sunt primii care vor parasi fotbalul de elita spaniol in acest sezon,mai ales ca au acumulat doar 11 puncte in 21 de jocuri disputate care spune mult despre valoarea si moralul lor actual.Desi in ultimele meciuri gazdele nu au decat un succes,ei nu vor avea azi probleme cu o echipa care vine sa nu se faca de ras la acest joc,mai ales ca bascii sunt pe locul 8 in primera,cu 31 de puncte acumulate si fanii lor spera ca si sezonul ce va veni,vor juca din nou in cupele europene.San Mames va fi cu siguranata plin la acest joc desi ,oaspetii sunt cei care sunt pe ultima pozitie in clasament si fanii ,gazdelor spera la un spectacol facut de echipa lor favorita si nu concep decat o victorie clara azi ,lucru perfect la indemana pentru orgoliosii basci, care dupa parerea mea se va materializa azi.

Rezultat: 3-2
3,20 punct

« Ultima Modificare: Februarie 23, 2010, 15:32:48 pm de milan »

Offline predictorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1295
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #9 : Februarie 07, 2010, 15:25:57 pm »
Osasuna-Tenerife
predictia:1
cota:1.91
agentia:Pinnacle
argumentatia
In etapa 21 din primera divesion Osasuna intilneste pe teren propriu echipa de pe pozitia 19 Tenerife,se pare ca oaspetii incetul cu incetul vor nimeri in liga a doua anul acesta,jocul acestora fiind foarte slab iar rezultatele nu prea vin.Nici Osasuna nu sta prea bine in clasament,chiar daca se afla in primii 15 se afla la 9puncte de penultima clasata,iar pentru a se departa si mai mult au nevoie de puncte gazdele.Cred ca azi Osasuna va reusi sa bata,joaca pe teren propriu cu o echipa ce nu a stralucit pina acum iar o mica greseala ii poate costa pe Osasuna,merg pe victoria gazdelor Osasuna nu a fost niciodata o echipa rea pe teren propriu

3,82 punct
« Ultima Modificare: Februarie 23, 2010, 15:33:08 pm de milan »

Offline cristiano1981

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #10 : Februarie 07, 2010, 15:31:52 pm »
Osasuna - Tenerife
Cota:1.9
Casa:Pinnacle Sports
La PAMPLONA se joaca un meci interesant in campionatul de fotbal spaniol,intre gazdele de la OSASUNA si oaspetii de la Tenerife.Osasuna se afla pe un linistitor loc 10 in prima divizie spaniola,avand 26 de puncte stranse pana acum ,spre deosebire de cei din insulele Canare,a caror echipa se afla pe penultimul loc cu doar 17 puncte acumulate pana acum.Gazdele sunt clar favorite la victorie in acest meci in fata unei echipe care alaturi de XEREZ,probabil va fi a doua retrogradata din primera la sfarsitul sezonului.
Pe acest teren din 3 meciuri gazdele au fost invingatoare de 2 ori,iar oaspetii o singura data.Azi insa bascii sunt favoriti cert si cred ca vor obtine toate cele 3 puncte in acest joc ,mai ales ca au si avantajul terenului propriu dar si forma mai bun ,comparativ cu oaspetii de azi.

3,80 punct

« Ultima Modificare: Februarie 23, 2010, 15:33:30 pm de milan »

Offline predictorul

• Hero Member
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #11 : Februarie 07, 2010, 15:34:26 pm »
Malaga-Deportivo
predictia:1
cota:2.40
agentia:Unibet
argumentatia
Un meci foarte interesant azi in Spania,Malaga echipa care in ultima perioada sa ridicat foarte mult la nivelul jocului,va intilni pe teren propriu pe deportivo.Dupa cote favoriti in meci pare a fi Malaga,insa multi cred ca in victoria lui Deportivo.Eu de data aceasta sunt de acord cu bookmekerii cred gazdele vor reusi sa bata,cum am mai spus Malaga sa intarit in ultima perioada asta am vazuto si in meciul cu real Madrid,chiar daca a fost batuta cu 2-0 atunci Malaga a jucat foarte bine.Asta sa observat in etapa trecuta cu Ath Madrid,duminica trecuta Malaga a batut cu 2-0 in deplasare o echipa din top,dupa asa o victorie frumoasa nu prea cred ca Deportivo sa puna mari probleme azi,merg pe victoria gazdelor

Rezultat: 0-0
-1 punct
« Ultima Modificare: Februarie 23, 2010, 15:33:47 pm de milan »

Offline cristiano1981

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #12 : Februarie 07, 2010, 15:41:33 pm »
Zaragoza - Sevilla
Pronostic:over 2,5 goluri
Cota:1,89
Casa: 10bet
Un meci interesanta se joaca azi la ZARAGOZA,unde gazdele dau piept cu o echipa in mare forma,precum ce a andaluzilor de la FC SEVILLA.Gazdele sunt pe primul loc care retrogradeaza ,avand doar 17 puncte acumulate pana acum,dupa 20 de meciuri dispuate,in timp ce oaspetii,se afla pe un onorant loc 4 ,loc care le aduce o prezenta in preliminariile pentru champions league in sezonul care vine.Cred ca acest meci va fi unul deschis cu multe faze de poarta ,mai ales ca gazdee vor trebui sa atacae pentru a avea vreo sansa in acest meci ,in timp ce oaspetii au atacanti foarte buni care pot oricand sa inscrie cel putin de 2 ori intr-un meci de asemenea nivel.Mizez e un meci cu cel putin 3 goluri inscrise azi,pentru ca ambele echipe au un apetit ofensiv bine stiut iar punctele puse in joc azi sunt importante pentru ambele formatii.

3,78 punct
« Ultima Modificare: Februarie 23, 2010, 15:34:07 pm de milan »

Offline predictorul

• Hero Member
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #13 : Februarie 07, 2010, 16:16:54 pm »
Almeria-Gijon
predictia:sub 2.5 goluri
cota:1.76
agentia:10bet
argumentatia
Almeria in ultima perioada la ei acasa au jucat de 6 ori cu Gijon,de fiecare data gazdele fiind cistigatoare,insa de cinci ori intilnirile se jucau in liga inferioara.Este destul de interesanta aceasta statistica,ma mira faptul ca Gijon nu au reusit sa cistige niciodata,deoarece in jocul au foarte multe calitati comune,ca spiritul de echipa sau un joc bun in aparare.Cred ca mare spectacol azi nu vom vedea,lipsa de goluri si idei se va observa inca de la inceputul jocului,echipele vor incerca sa tie balonul mai mult la mijlocul terenului.Un rezultat de egaliatate pe Gijon iar avantaja,nici gazdele nu vor risca mult in ataca pentru a nu face o greseala in defensiva care i-ar putea costa,merg un total mai mic in acest meci

Rezultat: 3-1
-1 punct
« Ultima Modificare: Februarie 23, 2010, 15:34:26 pm de milan »

Offline cristiano1981

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #14 : Februarie 07, 2010, 16:34:27 pm »

Mallorca v Villarreal

Pronostic:over 2,5 goluri
Cota:1,94
Casa: 10bet
In insulele Baleare vine azi o echipa foarte ofensiva,Villarreal.Gazdele vin dupa o infrangere rusinoasa la ultima clasata XEREZ,in timp ce oaspetii trec si ei printr-o perioada mai grea ,dupa 0-2 cu Osasuna acasa ,dar si dupa ce au schimbat banca tehnica.In meciurile disputate in insula,am asistat mai mereu la aprtide cu multe goluri si cu jocuri deschise oricarui rezultat.Ma astept si azi la un joc deschis intre cele 2 echipe,mai ales ca se intalnesc echipele de pe locurile 5 si 9 in primera,totusi 2 echipe valoroase si acre practica un fotbal ofensiv.Mizez pe un over 2,5 goluri in acest joc pentru ca ambele defensive au dat dovada de multe slabiciuni,iar in ataca ambele echipe au jucatori percutanti care pot inscrie oricand si cred ca se vor marca cel putin 3 goluri in acest joc.Sa fie cu noroc.

-1 punct
« Ultima Modificare: Februarie 23, 2010, 15:34:45 pm de milan »