Fii si tu fan GhidPariuri.ro pe Facebook!
0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
milan, un clasament pentru astia mai sarmani asa care si-au pierdut toata averea pe echipe gen noua zeelanda si coreea de nord, cand se face? ar fi bune si niste premii pt ca se apropie wimbledonul si "nu avem ce pune pe masa"...
milaaan, nu te straduiesti si tu un pic mai mult? nu iti este mila de "copiii" mei care imi plang de foame... nu te-as fi stresat asa daca nu eram plecat prin tarile calde si nu imi puteam alimenta cardul.....
multumesc, ma voi gandi la tine maine cand voi ajunge in monaco.
sa intelegem ca lucrez pe camion
Popy, da' prin jungla noastra (cum a zis milan ) cand mai dai? Nu de alta da' poate mai lasi si pe altii la GPExpert Tenis... Macar la Wimbledon sa ne lasi si pe noi, astia mai mici?
Citat din: predictorul din Iunie 20, 2010, 11:03:23 amsa intelegem ca lucrez pe camion sunt pilot de formula 1, mi-am uitat masina acolo si ma duc sa o iau. Citat din: AnDreY00 din Iunie 20, 2010, 09:52:22 amPopy, da' prin jungla noastra (cum a zis milan ) cand mai dai? Nu de alta da' poate mai lasi si pe altii la GPExpert Tenis... Macar la Wimbledon sa ne lasi si pe noi, astia mai mici? o sa revin si eu prin august, am cam uitat tehnicile de supravietuire prin jungla romana, tre sa le mai repet. iar revenind la tenis, promit ca o sa va las pe tine si pe predictorul...sa luati fiecare locul 2 la masculin si feminin.
Nu stiu daca aici sunt "reclamatiile" la tenis dar am parcurs fugitiv regulamentul si nu am observat ca ar fi vorba de o "plaja" anterioara de timp ca la fotbal de 30 de minute. Asa ca am postat Lena Groenefeld vs Timea Bacsinszky (Austria - Bad Gatein) cu 15 minute inainte de ora afisata. Daca este ca la fotbal sper ca meciul sa se amane nitel ca sa ma incadrez, daca nu... nu.