Autor Subiect: GPExpert - Tenis  (Citit de 3575 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline *-Popy-*

• Hero Member
  • Mesaje postate: 770
    • Vezi Profilul
Raspuns: GPExpert - Tenis
« Răspuns #30 : Iunie 16, 2010, 13:25:46 pm »
milan, un clasament pentru astia mai sarmani asa care si-au pierdut toata averea pe echipe gen noua zeelanda si coreea de nord, cand se face? ar fi bune si niste premii pt ca se apropie wimbledonul si "nu avem ce pune pe masa"... ;D

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5834
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #31 : Iunie 16, 2010, 13:37:49 pm »
milan, un clasament pentru astia mai sarmani asa care si-au pierdut toata averea pe echipe gen noua zeelanda si coreea de nord, cand se face? ar fi bune si niste premii pt ca se apropie wimbledonul si "nu avem ce pune pe masa"... ;D

;D

Nu prea am timp in aceasta perioada, dar voi incerca sa rezolv si aceasta problema.  ;)
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline *-Popy-*

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #32 : Iunie 19, 2010, 23:34:44 pm »
milaaan, nu te straduiesti si tu un pic mai mult? nu iti este mila de "copiii" mei care imi plang de foame... ;D
nu te-as fi stresat asa daca nu eram plecat prin tarile calde si nu imi puteam alimenta cardul...
.. :bigok:  :-*

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #33 : Iunie 19, 2010, 23:55:54 pm »
milaaan, nu te straduiesti si tu un pic mai mult? nu iti este mila de "copiii" mei care imi plang de foame... ;D
nu te-as fi stresat asa daca nu eram plecat prin tarile calde si nu imi puteam alimenta cardul...
.. :bigok:  :-*

Vezi chiar de asta nu imi este mila...fiindca tu esti plecat in tariile calde, iar noi ne chinuim aici in jungla... ;D

Lasand gluma la o parte, maine (duminica) ma voi ocupa cu tenis, deoarece vine Wimbledonul peste noi, si voi prelucra si predictiile anterioare.

;)
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline *-Popy-*

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #34 : Iunie 20, 2010, 00:02:31 am »
multumesc, ma voi gandi la tine maine cand voi ajunge in monaco.  :bigok:  ;D

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #35 : Iunie 20, 2010, 00:15:23 am »

Acum chiar as spune ceva, dar mai bine tac.... :2funny:

Offline AnDreY00

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1756
    • Vezi Profilul
« Răspuns #36 : Iunie 20, 2010, 09:52:22 am »
Popy, da' prin jungla noastra (cum a zis milan  ;D) cand mai dai? Nu de alta da' poate mai lasi si pe altii la GPExpert Tenis... Macar la Wimbledon sa ne lasi si pe noi, astia mai mici?   :help:

Offline predictorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1295
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #37 : Iunie 20, 2010, 11:03:23 am »
sa intelegem ca lucrez pe camion :) ;)

Offline *-Popy-*

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #38 : Iunie 20, 2010, 11:16:23 am »
sunt pilot de formula 1, mi-am uitat masina acolo si ma duc sa o iau.  ;D
Popy, da' prin jungla noastra (cum a zis milan  ;D) cand mai dai? Nu de alta da' poate mai lasi si pe altii la GPExpert Tenis... Macar la Wimbledon sa ne lasi si pe noi, astia mai mici?   :help:
o sa revin si eu  prin august, am cam uitat tehnicile de supravietuire prin jungla romana, tre sa le mai repet. ;D
iar revenind la tenis, promit ca o sa va las pe tine si pe predictorul...sa luati fiecare locul 2 la masculin si feminin. :bigok:

Offline predictorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1295
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #39 : Iunie 20, 2010, 11:32:27 am »
sunt pilot de formula 1, mi-am uitat masina acolo si ma duc sa o iau.  ;D
o sa revin si eu  prin august, am cam uitat tehnicile de supravietuire prin jungla romana, tre sa le mai repet. ;D
iar revenind la tenis, promit ca o sa va las pe tine si pe predictorul...sa luati fiecare locul 2 la masculin si feminin. :bigok:

ok  ;D ,macar o bucurie saptamina aceasta :D

Offline pescadorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2125
    • Vezi Profilul
    • Proza "neserioasa" si predictii... sportive
    • Adresa de email
« Răspuns #40 : Iulie 20, 2010, 14:23:30 pm »
Nu stiu daca aici sunt "reclamatiile" la tenis dar am parcurs fugitiv regulamentul si nu am observat ca ar fi vorba de o "plaja" anterioara de timp ca la fotbal de 30 de minute. Asa ca am postat Lena Groenefeld vs Timea Bacsinszky (Austria - Bad Gatein) cu 15 minute inainte de ora afisata. Daca este ca la fotbal sper ca meciul sa se amane nitel ca sa ma incadrez, daca nu... nu.
Pariez... deci exist!

Offline AnDreY00

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1756
    • Vezi Profilul
« Răspuns #41 : Iulie 20, 2010, 14:31:46 pm »
Nu stiu daca aici sunt "reclamatiile" la tenis dar am parcurs fugitiv regulamentul si nu am observat ca ar fi vorba de o "plaja" anterioara de timp ca la fotbal de 30 de minute. Asa ca am postat Lena Groenefeld vs Timea Bacsinszky (Austria - Bad Gatein) cu 15 minute inainte de ora afisata. Daca este ca la fotbal sper ca meciul sa se amane nitel ca sa ma incadrez, daca nu... nu.

11. Predictiile trebuie puse cu minim o jumatate de ora mai devreme decat startul partidei (ora oficiala de incepere), altfel participantul va lua 0 puncte pe predictia respectiva  ::)

Offline pescadorul

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #42 : Iulie 20, 2010, 14:42:00 pm »
Se pare ca divinitatea tine cu mine caci meciul nu a inceput inca si a intarziat deja 10 minute, inca 5 minute si intru in legalitate...  :D
Pariez... deci exist!

Offline pescadorul

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #43 : Iulie 20, 2010, 14:47:31 pm »
Meciul inca nu a inceput si din acest moment el este "corect" din punct de vedere "temporal" pentru concurs mai ramane sa iasa si predictia...  ;)
Pariez... deci exist!

Offline *-Popy-*

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #44 : Iulie 20, 2010, 14:48:49 pm »
pescadoare, te-ai facut si tenismen... ;D