Autor Subiect: Bet365 - Australian Open Live  (Citit de 840 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5834
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
Bet365 - Australian Open Live
« : Ianuarie 19, 2010, 16:13:52 pm »
Bet365 - Australian Open Live

Australian Open 2010 incepe luni 18 Ianuarie iar voi puteti urmari toata actiunea Live la bet365.

Daca inca nu ai cont la Bet365, atunci apasa aici.

Inscrie-te cu doar 40 RON* si vei putea urmari peste 230 de meciuri. De asemenea, pentru inceput o sa-ti crediteze contul cu 40 RON* bonus.

Pentru a te inscrie, trebuie sa intri in contul bet365, apasa pe "Transmisiune Live" si alege un meci Australian Open. Trebuie doar sa selectezi "Inscrieti-va pentru a va bucura de fiecare meci de la Melbourne".

Soliciteaza bonusul de 40 RON*:
Odata logat in contul bet365, selecteaza "Membri" apoi "Oferte Pariuri Sportive".
Apasa pe "Oferte Disponibile".
Pentru a primi "Codul De Oferta" prin email selecteaza "Apasati Aici".
Dupa primirea email-ului selecteaza din nou sectiunea "Membri".
Selecteaza "Oferte Pariuri Sportive" apoi "Introduceti Cod Oferta", dupa care trebuie sa introduci codul din 10 caractere si sa apesi pe "Trimitere".

Bonusul tau de 40 RON* va fi disponibil si vei putea plasa peste 24 de tipuri de pariuri live pe fiecare meci de la Australian Open.

* sau echivalent in valuta

Transmisiunea Live Australian Open este disponibila doar pentru clientii din Europa si Asia.

Va uram multa bafta, si distractie placuta.  :great:
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline Xian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1101
    • Vezi Profilul
Raspuns: Bet365 - Australian Open Live
« Răspuns #1 : Ianuarie 19, 2010, 19:04:44 pm »
Nu te costa mai nimic, dai 40 de lei, ei tii crediteaza apoi ca bonus, eu i-am scos intr-o jumatate de ora. Foarte simplu din acest punct de vedere. Insa nu stiu de ce toate partidele de la AO, imi merg sacadat. Nu am eu o viteza foarte mare la internet, insa toate celelate transmisiuni ale Bet365 merg brici, acestea se intrerup din 10 in 10 secunde  :nervos: :nervos: :'( :noway: si ma enerveaza cumplit. Am vazut ca la fel merg si transmisiunile de la BaH, in reluare, probabil la fel si cele de la SB, sau Unibet

Si voua va merg la fel? :help: :'(

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5834
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
Raspuns: Bet365 - Australian Open Live
« Răspuns #2 : Ianuarie 20, 2010, 10:19:33 am »
Incearca cu un alt browser...
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)