Sondaj

Cine va castiga Australian Open (la fete)?

S.Williams
1 (33.3%)
K.Clijsters
0 (0%)
J.Henin
1 (33.3%)
E.Dementieva
0 (0%)
V.Williams
0 (0%)
S.Carstea
1 (33.3%)
Alta jucatoare
0 (0%)

Numărul total de membrii care au votat: 3

Autor Subiect: WTA - Australian Open 2010  (Citit de 3994 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline predictorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1302
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Raspuns: WTA - Australian Open 2010
« Răspuns #30 : Ianuarie 23, 2010, 10:57:04 am »
C.Wozniacki-S.Peer
predictia:peste 20.5gameuri
cota:1.88
agentia:10bet
argumentatia
Ultimul meci de azi de la AOP se va juca intre Wozniacki numarul 4 WTA din danemarca si Israelianca Peer care se afla abia pe pozitia 28,un meci care pare a fi doar de partea lui wozniacki insa nu prea este asa,Peer a inceput acest sezon foarte bine jucind si finala de la Hobart australia acolo unde a jucat cu ukraineanca A.Bondarenko,a fost batuta de Bondarenko in 2 seturi insa ukraineanca trece prin o perioada foarte buna asa ca e cam greu sa o bati.Cred ca 20gameuri pentru aceste doua jucatoare e putin,datorita faptului ca Wozniacki este pe pozitia 4 este ca favorita clara cu o cota mica,insa Peer nu este o jucatoare care o elimini asa usor mai ales pe hard,cred ca israeliaca va lua un set,daca va reusi sa faca un break il va tine pina la final,este o jucatoare destul de experimantata,merg pe un totala mai mare de 20gameuri

Rezultat: 16 gameuri
-1 punct
« Ultima Modificare: Ianuarie 27, 2010, 18:27:22 pm de milan »

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5979
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #31 : Ianuarie 23, 2010, 22:41:45 pm »
WTA Australian Open - Turul 4 (Duminica):

Jan 24 01:00   Alona Bondarenko   v   Jie Zheng      1.53   2.37   

Jan 24 02:30   Nadia Petrova   v   Svetlana Kuznetsova      2.25   1.57   

Jan 24 06:00   Maria Kirilenko   v   Dinara Safina      3.00   1.36   

Jan 24 09:00   Justine Henin   v   Yanina Wickmayer      1.28   3.50
Agentii recomandate: Bet365  Betfair  Bwin  Expekt  Gamebookers  Sportingbet  Unibet

Poker Online - (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Online Sportwetten
Online Sportsbetting

Offline predictorul

• Hero Member
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #32 : Ianuarie 23, 2010, 23:20:44 pm »
N.Petrova-S.Kuznetova
predictia:1
cota:2.35
agentia:Pinnacle
argumentatia
Un meci frumos va incepe peste citeva  ore in australia,rusoaica N.Petrova o intilneste pe o alta rusoaica S.Kuznetova sub numarul 3WTA.Pentru mine e surprinzator faptul ca Kuznetova se afla pe pozitia 3 cred ca sunt multe tenisiste care intradevar sunt mai bune,in fine Kuznetova nu prea a stralucit la acest turneu final,am vazut ultimul ei meci parca ar fi o jucatoare de la mijlocul clasamentului si nu din top.A avut mare noroc rusoica ca Kerber nu a batuto cred ca nervii au doborito pe Kerber si aceasta a cedat in setul hotaritor.Nadea a aratat in sfirsit ca intradevar este jucatoare de hard,a reusit in etapa trecuta sa o elimene pe una din favoritele la titlu K.Klisters,ia dat doar un singur game belgiencei,sigur ca asta nu inseamna nimic pentru ca pentru a arata intradevar ceva Petrova trebuie sa cistige turneul,o singura victorie nu inseamna nimic,dealtfel belgianca a anuntat dupa meci ca o vede pe petrova in finala daca va juca asa cum a jucat si cu ea.Desi sau vazut de numai putin de 6ori Petrova a obtinut doar o singura victorie in fata adverasarei sale de miine,asta in 2006 si la fel pe hard.Cred ca Kuznetova nu se simte in apele sale inca anul acesta,cred ca Nadia va reusi sa o bata,acea victorie cu belgianca o va impinge in atac,merg pe victoria lui Petrova cred ca la moment se afla intro forma mult mai buna ca al Kuznetovei

Rezultat: 2-1
4,70 punct
« Ultima Modificare: Ianuarie 27, 2010, 18:27:59 pm de milan »

Offline cristiano1981

• Hero Member
  • Mesaje postate: 791
    • Vezi Profilul
« Răspuns #33 : Ianuarie 23, 2010, 23:32:03 pm »
5.N.Petrova-S.Kuznetova
Predictia:1
Cota:2.35
Agentia:Pinnacle
Argumentatia:
Se profileaza inca un meci disputat in turul 4 la turneul de mare slem de la antipozi acolo unde la noapte se intalneec 2 jucatoare din RUSIA :N.Petrova locul 19 wta si locul 3 wta,S.Kuznetova.In meciurile directe dintre cele 2 conduce la acest moment Kuznetova cu scorul de 5-1 dupa victoriile obtinute pe hard (3 la numar) si 2 pe zgura,in timp ce Petrova s-a impus in 2006 tot pe hard in GERMANIA.Nadia a impresionat insa in turul trecut cand a nimicit-o pur si simplu pe favorita principala KIM CLIJSTERS,jucatoare care se anunta mare favorita la cucerirea trofeului aici in AUSTRALIA.Petrova nu a pierdut nici un set pana acum ,este in forma foarte buna si cred ca poate reduce handicapul din meciurile directe cu o victorie la noapte in meciul cu rivala ei Kuznetova,care a pierdut in turul precedent primul set in acest turneu in fata germancei Kerber.Personal nu o vad in forma grozava pe KUZNETOVA si cred ca PETROVA se poate impune in duelul rus din acest tur 4.

Rezultat: predictia exista deja.
0 punct
« Ultima Modificare: Ianuarie 27, 2010, 18:28:43 pm de milan »

Offline predictorul

• Hero Member
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #34 : Ianuarie 23, 2010, 23:42:41 pm »
Cristiano1981 esti cu .........

« Ultima Modificare: Ianuarie 24, 2010, 13:49:41 pm de milan »

Offline cristiano1981

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #35 : Ianuarie 24, 2010, 00:01:01 am »
vezi cum vb ca eu nu te-am jignit.daca nu iti convine ceva da-ti cu capul de pereti si vb frumos. :noway:

Offline cristiano1981

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #36 : Ianuarie 24, 2010, 00:11:42 am »
mai greseste si omul din neatentie asta nu inseamna ca trebuie sa-l jignesti,crezi ca nu mi-am dat seama de greseala facuta?dar cu toate astea nu te-am jignit,meciurile ce le-am pus dupa tine e clar ca vor fi sterse cum e logic sa fie dupa regulament,dar asta nu inseamna ca eu te jignesc... :noway:

Offline cristiano1981

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #37 : Ianuarie 24, 2010, 00:26:27 am »
Milan te rog sa-mi stergi predictiile 3,4 si 5.astfel voi continua cu predictia 3 in concurs,pentru predictiile respective au fost puse inainte sa postez eu,lucru care nu este posibil dupa regulament.

Offline cristiano1981

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #38 : Ianuarie 24, 2010, 00:42:51 am »
3.Alona Bondarenko   v   Jie Zheng
Predictia:Alona Bondarenko invinge cu 2-0 ,scor corect la seturi
Cota:2.65
Agentia:UNIBET
Argumentatia:Primul meci pe tabloul feminin are loc intre numarul 30 wta si numarul 35 wta ,Alona Bondarenko  din Ucraina,respectiv, Jie Zheng din China.Eate meciul cu numarul 2 intre cele 2 jucatoare in circuit care s-au mai intalnit la inceputul acestui an la Hobart, Australia,cand s-a impus ucraineanca cu 2-0 la seturi dupa scorul pe seturi de:7-5,7-5.
Rezultatele celor 2 jucatoare in turneu arata astfel pana acum:
 Zheng, Jie vs. Bartoli, Marion      2:1 la seturi,scor:5:7 6:3 6:0
Zheng, Jie vs. Martinez Sanchez, Maria Jose    2:1 a seturi,scor:2:6 6:2 6:3
Zheng, Jie vs. Peng, Shuai    2:1    la seturi,scor:0:6 6:1 6:2
Bondarenko, Alona vs. Jankovic, Jelena      2:0  la seturi,scor:6:2 6:3
Bondarenko, Alona vs. Hercog, Polona    2:0 la seturi,scor:   6:4 7:5
Bondarenko, Alona vs. Woerle, Kathrin    2:0 la seturi,scor:   6:2 6:2
Azi cred ca ucraineanca este usor favorita si eu fortez un scor corect la seturi de 2-0 pentru Alona Bondarenko,care mi se pare la acest moment mult mai in forma decat chinezoaica Zheng si desi va fi dificil cred ca pontul are sanse sa iasa,pentru ca am vazut-o foarte motivata pe ucraineanca in ultimele meciuri,loveste bine mingea si se deplaseaza excelent in teren.Sa fie cu noroc.

Rezultat: 0-2
-1 punct
« Ultima Modificare: Ianuarie 27, 2010, 18:29:27 pm de milan »

Offline cristiano1981

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #39 : Ianuarie 24, 2010, 01:09:02 am »
4.N.Petrova-S.Kuznetova
Predictia:over 22 game-uri
Cota:2.06
Agentia:Pinnacle
Argumentatia:
Se profileaza inca un meci disputat in turul 4 la turneul de mare slem de la antipozi acolo unde la noapte se intalneec 2 jucatoare din RUSIA :N.Petrova locul 19 wta si locul 3 wta,S.Kuznetova.In meciurile directe dintre cele 2 conduce la acest moment Kuznetova cu scorul de 5-1 dupa victoriile obtinute pe hard (3 la numar) si 2 pe zgura,in timp ce Petrova s-a impus in 2006 tot pe hard in GERMANIA.Nadia a impresionat insa in turul trecut cand a nimicit-o pur si simplu pe favorita principala KIM CLIJSTERS,jucatoare care se anunta mare favorita la cucerirea trofeului aici in AUSTRALIA.Petrova nu a pierdut nici un set pana acum ,este in forma foarte buna si cred ca poate reduce handicapul din meciurile directe cu o victorie la noapte in meciul cu rivala ei Kuznetova,care a pierdut in turul precedent primul set in acest turneu in fata germancei Kerber.Personal nu o vad in forma grozava pe KUZNETOVA si cred ca PETROVA se poate impune in duelul rus din acest tur 4,dar daca o va face cred ca nu va fi in minim de seturi iar eu mizez la acest joc pe un meci cu peste 22 de game-uri.

Rezultat: 24 gameuri.
4,12 punct
« Ultima Modificare: Ianuarie 27, 2010, 18:30:04 pm de milan »

Offline Xian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1150
    • Vezi Profilul
« Răspuns #40 : Ianuarie 24, 2010, 08:51:57 am »
Predictie: Wickmayer - Henin
Pont: 1
Cota: 3,83
Casa: Bwin

Duel fratricid in optimile de finala ale primului turneul de mare slam al anului. Yanina Wickmayer si Justine Henin se vor intalni in cea mai interesanta partida din acesta faza acompetitiei. Henin a avut o revenire impresionanta in 16-imi in fata Alisei Kleybanova, rusoaica castigand primul set si avand avantajul unui break in cel de-al doilea set. Henin si-a demonstrat din plin clasa, cu 3-6, 6-4, 6-2. Wickmayer putea parasi turneul chiar in prima runda, fiind foarte aproape de eliminare in fata romancei Dulgheru; si-a revenit apoi si a dispus in minimum de seturi de Flavia Pennetta. probleme au aparut iarasi in 16-imi in fata altei italience Roberta Vinci, partida in care a acuzat si ceva probleme la spate. de partea cealata Henin revine incet incet la formaa ce a consacrat-o; a trecut pe rand de Flipkens, Dementieva si Kleybanova, in fata ultimei avand mari emotii; a fost condusa cu 1-0 la seturi si a avut de recuperat break in cel de-al doilea set, insa valoarea si-a spus pana la urma cuvantul.

Rezultat: 1-2
-1 punct
« Ultima Modificare: Ianuarie 27, 2010, 18:31:12 pm de milan »

Offline predictorul

• Hero Member
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #41 : Ianuarie 24, 2010, 09:52:55 am »
Tu prin copiatul asta ai aratat tuturor cine esti,ce ai crezut ca esti mai destept ca cineva?

Offline predictorul

• Hero Member
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #42 : Ianuarie 24, 2010, 09:56:51 am »
Tiai dat seama ce greseala ai facut dar ai copiat si a doua zi :2funny:,ma faci sa rid, cred toti siau facut o parere despre tine.

Offline cristiano1981

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #43 : Ianuarie 24, 2010, 12:27:29 pm »
Tiai dat seama ce greseala ai facut dar ai copiat si a doua zi :2funny:,ma faci sa rid, cred toti siau facut o parere despre tine.
eu am inteles gresit ca am voie pana in turul 4 sa pun ce pont vreau ce nu intelegi,asta nu inseamna ca daca vad acelasi pont ca alt parior inseamna ca te copiez,ai uitat la ultimul turneu ca te ofticai ca nu lui nici un premiu si cu toate astea eu nu te-am jignit,pentru ca premii sunt pt toti,asa ca putina decenta in exprimare ti-ar prinde bine si sper ca milan sa iti atraga atentia ca nu cred ca ai voie sa jignesti aiurea pe cineva de pe site.inta-i invata sa scri corect gramatical si dupa poti sa razi cat vrei... :noway:

Offline predictorul

• Hero Member
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #44 : Ianuarie 24, 2010, 12:35:34 pm »
tu chiar esti ;D ,acelasi pont ca alt parior se poate intimpla cel mult de doua ori,da nu 3 ori si inca una dupa alta ;D (lol),astepta sa vada ce voi paria eu si repede facea un copy :2funny: ,macar taci ca din astea ca tine e plina lumea,tiam spus cine esti :-*.Sa te ajut si pe azi poate cu vrio predictie daca nu te duce capul.

Forum GhidPariuri

Pariaza pe Tenis AICI (Unibet):
« Răspuns #44 : Ianuarie 24, 2010, 12:35:34 pm »