Autor Subiect: Info Tranzacții  (Citit de 793 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5827
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
Info Tranzacții
« : Decembrie 10, 2009, 20:58:02 pm »
Dacă ai probleme legate de alimentarea contului prin card bancar, sau transfer bancar atunci întreabă-ne aici.
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline bogofizz

• Nou
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Raspuns: Info Tranzacții
« Răspuns #1 : Martie 03, 2011, 20:07:27 pm »
salut as avea si eu o intrebare daca puteti sa ma lamuriti am incercat sa retrag bani de pe moneybookers (card debit visa electron)obtinuti prin programult taf am trecut codul swift iban tot ...si mi a dat o tranzactie esuata si mi spune sa contactez banca... va multumesc

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5827
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
Raspuns: Info Tranzacții
« Răspuns #2 : Martie 04, 2011, 17:44:39 pm »
salut as avea si eu o intrebare daca puteti sa ma lamuriti am incercat sa retrag bani de pe moneybookers (card debit visa electron)obtinuti prin programult taf am trecut codul swift iban tot ...si mi a dat o tranzactie esuata si mi spune sa contactez banca... va multumesc

Sunt doua lucruri diferite. Daca ceri banii pe card atunci nu trebuie sa dai astfel de date (cod swift etc.), doar la transfer bancar iti trebuie.

Deci, ce ai vrut defapt?
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)