Autor Subiect: Disctutii despre Betfair!!  (Citit de 7853 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Valexx

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2356
    • Yahoo Instant Messenger - Valexx5
    • Vezi Profilul
    • www.Valexx.ro
    • Adresa de email
Disctutii despre Betfair!!
« : Iulie 27, 2008, 17:38:21 pm »
   Probabil toti pariori cunosc acesta casa de pariuri...
 Am si eu o nelamurire... stiti ca acolo sunt pariuri live pe back si lay... findca nu stiu foarte bine limba engleza,va rog sa ma lamuriti si pe mine cum este treaba ..... din cate am inteles cand pariezi pe back pariezi de fapt impotriva casei de pariuri adica Betfair,dar nu stiu sigur cum sta treaba cu pariul Lay
  Va multumesc!!

cosminmzq

• Vizitator
Raspuns: Disctutii despre Betfair!!
« Răspuns #1 : August 03, 2008, 13:51:42 pm »
Lay
Cotele 'albastre' reprezinta cote pe care alti pariori au dat Lay.
Cand dai Lay X cota de 7.80 ea apare alaturi de cele albastre-Back:  7.60 7.70 7.80
Dar doar daca e mai mare decat cotele albastre. Initial pariul va fi unmatched. Va trebui sa astepti ca cineva sa iti ia pariul, sa dea Back.
In cazul in care dai Lay pe 7.90 cota afisata, nu va mai trebui sa astepti. De ce? Pentru ca aceasta cota este oferita de cineva care a dat Back pe o cota de 7.90 si asteapta ca cineva sa dea Lay, adica pe tine. 
Cota de Lay X 7.80 e mai buna pentru ca tu vei risca mai putin-68Eur, pe cand Lay pe cota 7.90 inseamna un risc de 69Eur.

Back
Cotele 'roz' reprezinta cotele pe care alti pariori au dat Back.
Cand dai Back pe cota de 7.80, miza 10Eur ea apare alaturi de cele roz: 7.80 7.90 8.00

Dar doar daca e mai mica decat cotele roz afisate. Initial pariul va fi unmatched. Va trebui sa astepti ca cineva sa iti ia pariul, sa dea Lay.
In cazul in care dai Back pe 7.70 nu va mai trebui sa astepti, aceasta cota fiind oferita de cineva a dat Lay.
Pentru tine cota de 7.70(castig de 67Eur-miza 10 Eur) te poate nemultumi si poti cere o cota mai mare de 7.80(68Eur).

Se poate intampla ca pariul tau sa ramana unmatched, depinde si ce cote oferi si in ce moment al meciului.
Referindu-ne la acest meci daca ofeream o cota de 5 nimeni nu ar fi pariat pe ea din moment ce aveau la dispozitie o cota de 7.70.

Practic , sunt 2 pariori care se comporta ca o agentie , iar Betfair ia un comision ...deci oricare ar castiga , Betfair ,agentia, are si ea de castigat .

Offline Valexx

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • www.Valexx.ro
    • Adresa de email
« Răspuns #2 : August 10, 2008, 18:17:20 pm »
     scuza-ma dar nu sunt sigur ca am inteles.. e clar ca practic eu pariez impotriva altui parior si nu impotriva agentiei....
  cea ce nu inteleg eu este altceva
  de exemplu in acest moment este meciul dintre Man .united  vs Portshmoth 
  cotele la Back cu albastru  sunt de 1.99   2    2.02    iar la Lay sunt  2.10   2.12  2.14   asta in cazul victoriei lui Manchester
  la egal   2.54   2.56   2.58   la back   si  2.60    2.62    2.64  la LAY
  in cazul victoriei lu Portsmouth   7.20   7.40   7.80      la back    si   8.20   8.40   8.60   la lay
   clar cea mai mare valoare de la back este in casuta albastra iar cea mai mica de la lay este in cea roz
   fiecare dintre cote au o anumita suma in casutele lor... deci daca eu as alege ca castiga manchester united  si iau o cota de la  lay e 2.14  asta inseamna ca daca castiga manchester eu primesc inapoi miza x 2,14  oka?
   dar ce se intampla daca iau o cota de la back de exemplu 2.02  tot in acelas fel se procedeaza daca castiga manchester?

cosminmzq

• Vizitator
« Răspuns #3 : August 11, 2008, 04:04:46 am »
lay "y" pariezi ca "y" nu se va intampla ....si trebuie sa astepti pe cineva ca sa dea Back y, adica sa parieze ca acel "y" se va intampla ...

de ex tu dai lay "1" la manchester ...pariezi ca manchester nu castiga , adica x2 ....astepti sa dea cineva back "1" , adica sa parieze 1  :)

rezultat 0-0 ... pt a castiga 10 euro , e nevoie sa pariezi 21 de euro ... cel care pariaza back , pariaza 10 euro (miza pe care el o va pierde , fiind castigul tau )  pt un castig de 21 (10 (miza lui) x  2.1 (cota oferita de tine) ), adica miza ta ....

acum ai inteles ?

din acest profit Betfair va percepe un comision de 5%
« Ultima Modificare: August 11, 2008, 04:07:16 am de cosminmzq »

Offline Valexx

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • www.Valexx.ro
    • Adresa de email
« Răspuns #4 : August 16, 2008, 17:07:50 pm »
    deci lay inseamna ca cineva a pus cota aceea  ca nu se va intampla acel lucru deci in exemplul dat de tine  acea persoana nu crede ca M united va castiga,dar ce vreau eu sa stiu este daca in acest caz cel care pune miza pe lay deci cel care ofera cota va castiga in cazul in care iese x sau 2

si daca eu doresc sa pariez de exemplu pe victoria lui Man United trebuie sa pariez pe Back si nu pe Lay?i
  sper ca nu te deranjez prea mult cu aceste intrebari insa fiindca nu inteleg bine engleza vreau sa fiu sigur cum se desfasoara acest fel de pariu deoarece am de gand sa pariez pe aceste lucruiri
  intr-un fel se aseamana cu p2p care era la gamebookers diferenta este ca acolo intelegem bine despre ce era vorba si sncer imi pare rau ca nu mai este asa ceva pe acel site..

Offline Valexx

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • www.Valexx.ro
    • Adresa de email
« Răspuns #5 : Noiembrie 16, 2008, 22:02:20 pm »
  Casa de pariuri Betfair mai are un reprezentant....  Tocmai a aparut siteul in varianta italiana
 www.betfair.it