Bună ziua,
Eu sunt Mihai, iar de astăzi voi fi reprezentatul Sportingbet pe acest forum. Probabil că acest operator îl cunoașteți datorită contractului de sponsorizare încheiat (și deja finalizat) cu echipa de fotbal Steaua București.
Fiind reprezentantul lor, eu voi fi legătura dintre dumneavoastră și Sportingbet astfel că orice nelămurire sau sugestie aveți eu vă voi răspunde prompt și clar.
Pe lângă
clasicele pariuri din fotbal, tenis, etc. mai sunt și din domeniul politicii (ex: Noul Primar al Londrei sau Următorul Președinte al SUA). Ceea ce denotă o foarte mare variație. Platforma live este una dintre cele mai performante și interesante din domeniu având o interfață user-friendly gata să vă facă experiența mai plăcută, dar și mai ușoară.
Sportingbet oferă, un bonus de 50% la prima depunere. Bonusul maxim este de 100 RON, iar prima depunere trebuie să fie de minim 40 RON. Dar pentru a primi acest bonus este necesar a trimite un mail cu subiectul “Bonus de primă depunere” la adresa
cs@sportingbet.ro. Trebuie să menționați și ID-ul dumneavoastră de utilizator, iar în maxim 3 zile lucrătoare bonusul vă va fi oferit. De notat este faptul că depunerile prin Moneybookers nu sunt luate în considerare.
Mihai