Peristeri-Olympiakos
predictia: Peristeri + 21.5 (+14.5 Interwetten)
cota:1.91
agentia:10bet
Aceste meci este un meci restanta,care a fost anulat pentru ca cei de la Olimpyakos au avut un meci important in europa league.Rivala lui Panathinaikos lupta din toate puterile in sezonul acesta,si nu este de mirare,precum sezonul trecut in Pireu curgeau banii,au facut si citeva achiziti importante,cea mai principala fiind Linas Kleiza fostul jucator a lui Denver,iar pina acum pot spune ca ii reuseste sa uimeasca lumea,nu degeaba este un jucator din lumea Basketului,fiind cel mai bun marcator in europa liga si in campionat.Antrenorul Yannakis are la dispozite o echipa destul de tinara,media in jur la 24 de ani.Daca in europa le merge destul de bine,atunci in campionat lucrurile stau altfel,ei aflinduse la moment in urma rivalei de la Panathinaikos si cel mai probabil ca titlu sezonul acesta nu il vor cistiga,asta poate fi doar o minune,adica Panathinaikos in ultimile 3 meciuri pe care le au trebuie doua sa le piarda,ceea ce este imposibil cred eu.Gazdele sunt la mijlocul clasamentului,asta datorita meciurilor jucate pe teren propiru in sala,acasa reusind sa cedeze doar un singur meci si asta cu campionii de la Panathinaikos.In primul meci la Olimpiakos meciul sa incheiat cu victoria gazdelor la o distanta de 8 puncte.In meciul de azi cred ca echipa din atena nu se va lasa asa usor si vor incerca sa ii chinui pe cei de la Olympiakos,iar daca vor reusi sa faca un meci bun pe teren propriu atunci e si posibil ca sa bata,golgheterul gazdelor la moment fiind Jamie Arnold,dupa care urmeaza Clifford,cred ca baietii astea doi vor face un meci bun azi.