As avea o propunere:
In momentul de fata concursul GPExpert Fotbal se desfasoara saptamanal, iar punctajul jucatorilor este calculat dupa rezultatele din campionatele care participa la joc (Serie A, Primera Division, Liga 1, Bundesliga, Premier League).
In acest caz daca cineva sa zicem urmareste campionatul italian, si are predictii foarte bune in aceasta liga, dar in celelalte campionate nu prea se pricepe atunci acest membru nu prea are sanse sa castige acest concurs, deoarece momentan trebuie sa pui predictii pe mai multe campionate pentru a iesi invingator.
Astfel mi-a venit idea urmatoare: ce ar fii daca am structura jocul pe campionate?
De ex. am avea un concurs pentru Serie A, unul pentru Premier League etc., iar aceste concursuri ar dura cate o luna.
Daca de ex. sunt patru etape in Serie A intr-o luna, atunci am aduna punctajele jucatorilor din aceste patru etape si am avea doi castigatori/campionat/luna.
Momentan premile pentru locurile 1 si 2 sunt de 10, respectiv 5 euro, iar intr-o luna fondul total este de 60 de euro. Am mai adauga noi 15 euro, astfel sa fie 75, iar structura premilor ar fii urmatoarea:
Serie A: locul 1- 10 euro, locul 2 - 5 euro
Premier League: locul 1- 10 euro, locul 2 - 5 euro
Bundesliga: locul 1- 10 euro, locul 2 - 5 euro
Primera Division: locul 1- 10 euro, locul 2 - 5 euro
Liga 1: locul 1- 10 euro, locul 2 - 5 euro
Astept parerile voastre.