Forum GhidPariuri
Septembrie 10, 2010, 17:50:48 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit mailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutați: Fii si tu fan GhidPariuri.ro pe Facebook!

Pagina principală   Site GhidPariuri Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1] 2 3 ... 17   In jos
  Imprimă  
Autor Subiect: GPExpert Info  (Citit de 5265 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
milan
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW Adresa de mail
« : Decembrie 09, 2009, 20:11:53 »

Aici vom scrie toate noutatiile referitoare la concursurile GPExpert. Daca aveti intrebari, nelamuriri atunci nu ezitati sa ne scrieti. 
Memorat

Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  10bet  Tobet  Unibet  Betsson  888Sport  Pinnacle  BetFair

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)
cappy69
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul Adresa de mail
« Răspunde #1 : Decembrie 10, 2009, 00:36:17 »

Nu mi se apre corect ca predictile de nici 5 randuri complete sa fie validate.
Parca era vorba ca vei fi mai strict la predictii de acum incololo!

Am pierdut locul I la Gb Fotbal dupa ce acum doua zile la predictia lui hagi pe atletico cu xerez a primit 0 puncte iar acum a primit tot punctajul.
Memorat
profu
Parior Senior
Deconectat Deconectat

« Răspunde #2 : Decembrie 10, 2009, 01:40:07 »

Pey cappy
Dat fiind faptul ca Milan este seful si detinatorul acestor competitii
El face regulile si tot el decide cand o predictie este corecta si cand alta este gresita
Acuma ii dictezi tu cand si cum sa corecteze o predictie?
Parca scria la regulament

"Prelucrarea predictiilor se face in mod subiectiv. Noi decidem care este o predictie buna, si care nu, iar cele care nu sunt, vor fii sterse."

Daca nu iti convine, poti oricand sa incerci altceva
Memorat
milan
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #3 : Decembrie 10, 2009, 09:42:09 »

Nu mi se apre corect ca predictile de nici 5 randuri complete sa fie validate.
Parca era vorba ca vei fi mai strict la predictii de acum incololo!

Am pierdut locul I la Gb Fotbal dupa ce acum doua zile la predictia lui hagi pe atletico cu xerez a primit 0 puncte iar acum a primit tot punctajul.

Cappy, in privinta predictiilor lui Hagi am fost un pic confuz, deoarece la prelucrare nu mi s-a parut ca are 5 randuri, insa asta din cauza faptului ca la calc. meu sunt alte setari.

Am verificat si la alte calc. si acolo sunt 5 randuri, defapt 4,5 randuri, insa asa le accept deja.

Defapt am corectat cam in doua ore punctajul lui Hagi (probabil ca n-ai observat), deci nu au fost doua zile dif, dar asta nu mai conteaza.
« Ultima modificare: Decembrie 10, 2009, 09:43:57 de către milan » Memorat

Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  10bet  Tobet  Unibet  Betsson  888Sport  Pinnacle  BetFair

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)
cappy69
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #4 : Decembrie 10, 2009, 14:07:14 »

Sper sa nu fie probleme daca fac si eu predictii atat de scurte
Memorat
milan
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #5 : Decembrie 10, 2009, 14:40:21 »

Sper sa nu fie probleme daca fac si eu predictii atat de scurte

Scrieti cum vreti, dar daca veti primi 0 puncte, atunci nu accept nici un comentariu.
Memorat

predictorul
Hero Member
Deconectat Deconectat

Sparta Praha

« Răspunde #6 : Decembrie 10, 2009, 14:56:13 »

Profu daca erai tu in locul lui cappy,acelasi lucru il faceai asa ca nu mai arata regulamentele la oameni.
Faci asta din invidie ca tea batut Wink
Memorat

milan
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #7 : Decembrie 10, 2009, 15:33:28 »

Eu chiar nu fac diferenta intre user, nici nu am voie, si nici nu am motive ca sa fac. Deci daca cineva imi scrie o argumentare de 4,5 randuri care sa aiba sens atunci eu accept acea predictie...altfel nu.

Si lasati invidiile, ca urmeaza o noua etapa....

Bafta tuturor.  Wink
Memorat

cappy69
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #8 : Decembrie 10, 2009, 22:11:16 »

Daca nu pariam pe Dinamo castigam  ca aveam cu cativa sutimi in plus .
Memorat
cappy69
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #9 : Decembrie 10, 2009, 22:12:23 »

Asa este predictorule , profu tot timpu gaseste ceva de comentat in legatura cu mine
Memorat
Xian
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Decembrie 16, 2009, 13:28:57 »

Etapa din week-end de Premier League tine tot de saptamana asta de GP Expert Fotbal? Daca da, acem voie sa punem cate 4 meciuri de etapa sau 4 in total?
Memorat
milan
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #11 : Decembrie 16, 2009, 14:57:27 »

Etapa din week-end de Premier League tine tot de saptamana asta de GP Expert Fotbal? Daca da, acem voie sa punem cate 4 meciuri de etapa sau 4 in total?

Da, etapa din week-endul ce vine conteaza pentru saptamana in curs. Deci practic in aceasta saptamana vor fii doua etape de Premier League care vor conta.

In total se pot pune 8 predictii...4 acum, si 4 in week-end.
Memorat

Xian
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #12 : Decembrie 21, 2009, 17:22:37 »

Saptamana acesta va mai fi GPE Fotbal? Nu au mai ramas decat meciurile din Anglia insa e etapa Sambata-Duminica(19), si Luni-Miercuri (20).
Memorat
milan
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #13 : Decembrie 21, 2009, 23:59:44 »

Saptamana acesta va mai fi GPE Fotbal? Nu au mai ramas decat meciurile din Anglia insa e etapa Sambata-Duminica(19), si Luni-Miercuri (20).

Cred ca voi face un concurs cu aceste doua etape.  Wink
Memorat

milan
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #14 : Decembrie 28, 2009, 23:33:50 »

Datorita faptului ca in aceasta perioada se organizeaza doar etape in campionatul englez, respectiv spaniol am decis ca in perioada 21 Decembrie - 3 Ianuarie sa fie un singur concurs GPExpert Fotbal, care va contine urmatoarele etape din campionatele aferente:

Anglia - Premier League, Etapa a 19-a

Anglia - Premier League, Etapa a 20-a

Spania - Primera Division, Etapa a 16-a
Memorat

Pagini: [1] 2 3 ... 17   In sus
  Imprimă  

Mergi la:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!

Google visited last this page Septembrie 01, 2010, 02:18:26