|
carpenihil
|
 |
« Răspunde #45 : Februarie 26, 2010, 20:29:02 » |
|
ok, ms pt raspunsul prompt, as mai avea doar o intrebare si anume am vazut ca in interfata care ne apare cand scriem orice mesaj pe forum exista un prim buton "calculator litere pt. GP Expert", care se poate folosi cumva pentru a vedea cate litere avem inainte sa postam predictiile?
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
milan
|
 |
« Răspunde #46 : Februarie 26, 2010, 20:36:36 » |
|
ok, ms pt raspunsul prompt, as mai avea doar o intrebare si anume am vazut ca in interfata care ne apare cand scriem orice mesaj pe forum exista un prim buton "calculator litere pt. GP Expert", care se poate folosi cumva pentru a vedea cate litere avem inainte sa postam predictiile?
Da, selectezi mesajul scris (doar argumentatia), dupa care apesi pe acel buton. « 63 litere » Dai click pe "Verificare" si vei vedea nr.literelor din acel mesaj. 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
carpenihil
|
 |
« Răspunde #47 : Februarie 26, 2010, 20:58:22 » |
|
Gata, am inteles acum, oricum vad ca nu e mult 530 litere - ar veni cam 5-6 randuri 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
SPORTS
|
 |
« Răspunde #48 : Martie 06, 2010, 16:12:23 » |
|
milan meciul meu Diyarbakirspor - Bursaspor, a fost suspendat inca din prima repriza, pot sa inlocuiesc predictia, multumesc
|
|
|
|
|
Memorat
|
Bet over and over again
|
|
|
|
carpenihil
|
 |
« Răspunde #49 : Martie 06, 2010, 16:19:15 » |
|
Daca alt tipster alege inainte "1" solist la un meci, avem voie sa jucam 1 pauza sau 1/1 pauza/final? Din regulament nu se deduce nicio restrictie cu privire la aceste situatii 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
SPORTS
|
 |
« Răspunde #50 : Martie 06, 2010, 17:26:16 » |
|
se poate pune acelasi pronostic ca al altui parior, cred
|
|
|
|
|
Memorat
|
Bet over and over again
|
|
|
|
milan
|
 |
« Răspunde #51 : Martie 06, 2010, 23:57:47 » |
|
Daca alt tipster alege inainte "1" solist la un meci, avem voie sa jucam 1 pauza sau 1/1 pauza/final? Din regulament nu se deduce nicio restrictie cu privire la aceste situatii  Da se poate. Este interzis sa pui insa o predictie pe un tip de pariu care a aparut deja la un alt user pe un meci. Deci daca cineva a pus pe Milan - Juventus x atunci tu nu mai poti sa pui aceasi chestie, insa poti sa pui o predictie cu Pauza x etc.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
milan
|
 |
« Răspunde #52 : Martie 06, 2010, 23:58:48 » |
|
milan meciul meu Diyarbakirspor - Bursaspor, a fost suspendat inca din prima repriza, pot sa inlocuiesc predictia, multumesc
Da, poti inlocui aceasta predictie.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
milan
|
 |
« Răspunde #53 : Martie 10, 2010, 16:32:04 » |
|
Dragi jucatori, Va rog sa cititi regulamentul, deoarece asa cum am mai anuntat incepand de la 1 Martie au intervenit noutati, printre care: 1. Nu se pot lua cote de la Pinnacle 2. Argumentatia trebuie sa fie de minim 530 de litere 3. La GPExpert Fotbal aceasi predictie nu se poate pune de mai multe ori. Deci daca cineva a pariat pe victorie Real Madrid, atunci alt jucator nu mai poate pune pe aceast lucru. Se pare ca multi dintre voi n-au prea fost atenti la aceste lucruri, si rezultatul se vede la predictiile prelucrate, multe dintre ele fiind punctat cu 0 puncte. Asadar nu uitati sa cititi Regulamentul: http://www.ghidpariuri.ro/forum/index.php/topic,1322.0.html
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
milan
|
 |
« Răspunde #54 : Martie 17, 2010, 08:09:16 » |
|
Ce parere aveti despre actualul concursul GPExpert Fotbal? Si aici ma refer la formatul concursului (care tine o luna).
Unii sunt nemultumiti si spun ca daca s-ar organiza saptamanal atunci ar fii mai bine.
Rog jucatorii GPExpert Fotbal sa-si exprime opinia. Ce ar trebui schimbat?
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
predictorul
|
 |
« Răspunde #55 : Martie 17, 2010, 10:07:28 » |
|
Eu sunt multumit asa,nu ma deranjeaza nimic. 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
*-Popy-*
|
 |
« Răspunde #56 : Martie 17, 2010, 10:58:06 » |
|
Dara stam sa ne gandim logic, ar fi mai bine sa fie in fiecare saptamana, insa, eu nu am nimic cu formatul de acum! Nu imi este lene sa scriu cateva meciuri cu argumentari la sfarsit de saptamana!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
predictorul
|
 |
« Răspunde #57 : Martie 17, 2010, 11:16:23 » |
|
4 saptamini-4 premii 1-10€-2-5€ 1luna-4saptamini-5 premii -Liga 1,Bundesliga,Primera D,Premier League,Seria A cu doua premii in plus,asa ca cum este mai bine  ?? Prelucrarea predictiilor ar trebui facuta la timp in rest se pare ca totul e normal.Vedem ce zic ceilalti 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
AnDreY00
|
 |
« Răspunde #58 : Martie 17, 2010, 11:48:33 » |
|
Mie mi s-ar parea mai bine cu premii dupa fiecare saptamana. Asa exista pentru o luna intreaga concursul principal plus, mai nou, GPToto..
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
carpenihil
|
 |
« Răspunde #59 : Martie 17, 2010, 14:37:41 » |
|
Poate ca ar fi interesant un sondaj sa vedem cati prefera saptamanal sau lunar. Dar va depinde si de fondul total de premiere pt. GP expert. 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|