Forum GhidPariuri
Iulie 30, 2010, 04:33:06 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit mailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutați: Fii si tu fan GhidPariuri.ro pe Facebook!

Pagina principală   Site GhidPariuri Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13   In jos
  Imprimă  
Autor Subiect: GPExpert Info  (Citit de 3956 ori)
0 Utilizatori și 2 Vizitatori pe acest subiect.
carpenihil
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul Adresa de mail
« Răspunde #45 : Februarie 26, 2010, 20:29:02 »

ok, ms pt raspunsul prompt, as mai avea doar o intrebare si anume am vazut ca in interfata care ne apare cand scriem orice mesaj pe forum exista un prim buton "calculator litere pt. GP Expert", care se poate folosi cumva pentru a vedea cate litere avem inainte sa postam predictiile?
Memorat
milan
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW Adresa de mail
« Răspunde #46 : Februarie 26, 2010, 20:36:36 »

ok, ms pt raspunsul prompt, as mai avea doar o intrebare si anume am vazut ca in interfata care ne apare cand scriem orice mesaj pe forum exista un prim buton "calculator litere pt. GP Expert", care se poate folosi cumva pentru a vedea cate litere avem inainte sa postam predictiile?

Da, selectezi mesajul scris (doar argumentatia), dupa care apesi pe acel buton.  « 63 litere »

Dai click pe "Verificare" si vei vedea nr.literelor din acel mesaj.  Wink
Memorat

Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  10bet  Tobet  Unibet  Betsson  888Sport  Pinnacle  BetFair

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)
carpenihil
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #47 : Februarie 26, 2010, 20:58:22 »

Gata, am inteles acum, oricum vad ca nu e mult 530 litere - ar veni cam 5-6 randuri 
Memorat
SPORTS
Parior
Deconectat Deconectat

cartis_or
Vezi Profilul
« Răspunde #48 : Martie 06, 2010, 16:12:23 »

milan meciul meu Diyarbakirspor - Bursaspor, a fost suspendat inca din prima repriza, pot sa inlocuiesc predictia, multumesc
Memorat

Bet over and over again
carpenihil
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #49 : Martie 06, 2010, 16:19:15 »

Daca alt tipster alege inainte "1" solist la un meci, avem voie sa jucam 1 pauza sau 1/1 pauza/final? Din regulament nu se deduce nicio restrictie cu privire la aceste situatii Smiley
Memorat
SPORTS
Parior
Deconectat Deconectat

cartis_or
Vezi Profilul
« Răspunde #50 : Martie 06, 2010, 17:26:16 »

se poate pune acelasi pronostic ca al altui parior, cred
Memorat

Bet over and over again
milan
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #51 : Martie 06, 2010, 23:57:47 »

Daca alt tipster alege inainte "1" solist la un meci, avem voie sa jucam 1 pauza sau 1/1 pauza/final? Din regulament nu se deduce nicio restrictie cu privire la aceste situatii Smiley

Da se poate. Este interzis sa pui insa o predictie pe un tip de pariu care a aparut deja la un alt user pe un meci.

Deci daca cineva a pus pe Milan - Juventus x atunci tu nu mai poti sa pui aceasi chestie, insa poti sa pui o predictie cu Pauza x etc.
Memorat

Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  10bet  Tobet  Unibet  Betsson  888Sport  Pinnacle  BetFair

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)
milan
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #52 : Martie 06, 2010, 23:58:48 »

milan meciul meu Diyarbakirspor - Bursaspor, a fost suspendat inca din prima repriza, pot sa inlocuiesc predictia, multumesc

Da, poti inlocui aceasta predictie.
Memorat

milan
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #53 : Martie 10, 2010, 16:32:04 »

Dragi jucatori,

Va rog sa cititi regulamentul, deoarece asa cum am mai anuntat incepand de la 1 Martie au intervenit noutati, printre care:

1. Nu se pot lua cote de la Pinnacle

2. Argumentatia trebuie sa fie de minim 530 de litere

3. La GPExpert Fotbal aceasi predictie nu se poate pune de mai multe ori. Deci daca cineva a pariat pe victorie Real Madrid, atunci alt jucator nu mai poate pune pe aceast lucru.

Se pare ca multi dintre voi n-au prea fost atenti la aceste lucruri, si rezultatul se vede la predictiile prelucrate, multe dintre ele fiind punctat cu 0 puncte.

Asadar nu uitati sa cititi Regulamentul:

http://www.ghidpariuri.ro/forum/index.php/topic,1322.0.html
Memorat

milan
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #54 : Martie 17, 2010, 08:09:16 »

Ce parere aveti despre actualul concursul GPExpert Fotbal? Si aici ma refer la formatul concursului (care tine o luna).

Unii sunt nemultumiti si spun ca daca s-ar organiza saptamanal atunci ar fii mai bine.

Rog jucatorii GPExpert Fotbal sa-si exprime opinia. Ce ar trebui schimbat?
Memorat

predictorul
Hero Member
Deconectat Deconectat

Sparta Praha

« Răspunde #55 : Martie 17, 2010, 10:07:28 »

Eu sunt multumit asa,nu ma deranjeaza nimic.
Memorat

*-Popy-*
Parior Senior
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #56 : Martie 17, 2010, 10:58:06 »

Dara stam sa ne gandim logic, ar fi mai bine sa fie in fiecare saptamana, insa, eu nu am nimic cu formatul de acum! Nu imi este lene sa scriu cateva meciuri cu argumentari la sfarsit de saptamana!
Memorat
predictorul
Hero Member
Deconectat Deconectat

Sparta Praha

« Răspunde #57 : Martie 17, 2010, 11:16:23 »

4 saptamini-4 premii 1-10€-2-5€
1luna-4saptamini-5 premii -Liga 1,Bundesliga,Primera D,Premier League,Seria A
cu doua premii in plus,asa ca cum este mai bine ??
Prelucrarea predictiilor ar trebui facuta la timp in rest se pare ca totul e normal.Vedem ce zic ceilalti
Memorat

AnDreY00
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #58 : Martie 17, 2010, 11:48:33 »

Mie mi s-ar parea mai bine cu premii dupa fiecare saptamana. Asa exista pentru o luna intreaga concursul principal plus, mai nou, GPToto..
Memorat
carpenihil
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #59 : Martie 17, 2010, 14:37:41 »

Poate ca ar fi interesant un sondaj sa vedem cati prefera saptamanal sau lunar.
Dar va depinde si de fondul total de premiere pt. GP expert. Smiley
Memorat
Pagini: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13   In sus
  Imprimă  

Mergi la:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!

Google visited last this page Iulie 24, 2010, 11:12:17