Autor Subiect: GPExpert Info  (Citit de 22651 ori)

0 Membri și 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Alexutzu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1046
    • Vezi Profilul
Raspuns: GPExpert Info
« Răspuns #240 : Septembrie 09, 2010, 14:53:36 pm »
Si eu am primit multumesc!!!  :great:

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5834
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #241 : Septembrie 09, 2010, 15:04:38 pm »
Vesti bune:

Se pare ca am reusit sa prelucrez toate predictiile, iar premiile au fost trimise. Mersi mult pentru rabdarea voastra, si sper ca pe viitor sa nu mai avem intarzieri de acest fel.

De saptamana viitoare cel mai probabil vor interveni niste modificari la concursurile GPExpert (punctaj etc.).

Multa bafta tuturor!  :great:
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline gerrard88

• Junior
  • **
  • Mesaje postate: 42
    • Vezi Profilul
« Răspuns #242 : Septembrie 10, 2010, 01:51:02 am »
Cand reincepe acest concurs?

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #243 : Septembrie 10, 2010, 12:19:52 pm »
Cand reincepe acest concurs?

Toate concursurile GPExpert sunt deja in desfasurare.
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline carpenihil

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1588
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #244 : Septembrie 10, 2010, 19:54:35 pm »
Milan, as avea si eu o sugestie pt GP Expert : de multe ori am ratat optiuni de pariere cu sanse mari fiindca cotele scadeau putin sub 1,60... de aceea ma gandeam ca poate s-ar putea cobori limita pana la 1,50... este una si mai "rotunda" plus ca nu va mai fi atat de frustrant sa nu poti alege un under sau un X2  la @1,57 cu bune perspective de reusita...

Offline Alexutzu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1046
    • Vezi Profilul
« Răspuns #245 : Septembrie 10, 2010, 20:23:35 pm »
Eu sunt contra! Mai bine ai face niste reguli ca sa nu se mai copieze predictiile unii de la altii!  :nervos:

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #246 : Septembrie 10, 2010, 22:56:49 pm »
Eu sunt contra! Mai bine ai face niste reguli ca sa nu se mai copieze predictiile unii de la altii!  :nervos:

Unde ti-au copiat predictia?

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #247 : Septembrie 13, 2010, 18:23:30 pm »
Foarte important:

Din aceasta saptamana intervin schimbari majore la concursurile GPExpert ROW, Tenis si Fotbal.

Cititi aici noul regulament GPExpert ROW:

http://www.ghidpariuri.ro/forum/index.php/topic,1323.0.html

Schimbarile efectuate:

Incepand de azi, la fiecare predictie trebuie sa precizati si miza, iar valoarea acestuia poate sa fie intre 1 si 10 unitati.

Exista si anumite restrictii in cea ce priveste miza:

Intre cotele 1.01 si 2.99 miza maxima utilizabila este de 10 unitati

Intre cotele 3.00 si 3.99 miza maxima utilizabila este de 5 unitati

La predictiile unde cota este de 4.00 sau mai mare decat 4.00 miza maxima utilizabila este de 3 unitati

Am facut modificari si la tipurile de pariuri care pot fii utilizate:

Tipuri de pariuri care pot fii folosite:

1x2 (1, x sau 2)
Pauza (1, x sau 2)
Pauza/Final  (doar tipurile de pariu 1/1, 2/2, x/x)
Handicap (exceptie HC-1, HC-2, HC-3 etc., tipuri de pariuri care se refera clar la faptul ca o echipa va castiga la o diferenta de n goluri)
Sub/Peste (cu exceptia limitei 0,5 goluri, respectiv acest tip de pariu se refera doar la rezultatul final)
Sansa dubla (1x, x2, 12 - acest tip de pariu se refera doar la rezultatul final)
Marcheaza/Nu marcheaza/Amandoua marcheaza/Doar una marcheaza
Castiga la zero

- deci nu se mai poate pune predictii pe sub/peste pauza, iar sansa dubla ca si pana acum se refera doar la rezultatul final.

S-a schimbat si punctajul:

Pentru fiecare predictie corecta veti primi urmatorul punctaj: (cota x miza) - miza

Pentru fiecare predictie gresita se acorda -miza

Alte modificari importante:

2. Intr-o saptamana un membru poate sa puna maxim 5 predictii

3. Aveti nevoie de minim 3 predictii pentru a beneficia de premiu

11. In cazul in care cineva nu a tinut cont de restrictile de miza (a folosit o valoare mai mare decat cea permisa), atunci la prelucrare vom schimba miza la valoarea maxima permisa.

13. Modificarea predictilor este interzisa! Cei care isi modifica predictia inainte de inceperea meciului vor primi 0 puncte, iar cei care isi modifica predictia dupa inceperea partidei vor primi -miza.

19. Miza maxima utilizabila intr-o saptamana este de 30 de unitati

20. Mizele nu pot fii schimbate ulterior!

Daca aveti intrebari, nelamuriri atunci scrieti in acest topic.

Multa bafta tuturor.  :ok:

Offline Xian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1101
    • Vezi Profilul
« Răspuns #248 : Septembrie 13, 2010, 18:34:16 pm »
Maxim 5 predictii per concurs? Nu mai este cu cate 4 pe turneu la tenis si 10 GP Fotbal?

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #249 : Septembrie 13, 2010, 18:50:52 pm »
Maxim 5 predictii per concurs? Nu mai este cu cate 4 pe turneu la tenis si 10 GP Fotbal?

Xian: cea ce am scris mai sus se refera doar la GPExpert ROW!

Restul vine imediat... :)

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #250 : Septembrie 13, 2010, 19:00:32 pm »
Noul regulament GPExpert Tenis:

http://www.ghidpariuri.ro/forum/index.php/topic,1324.0.html

Schimbari importante:

Miza:

La fiecare predictie trebuie sa precizati si o miza.
Miza poate sa aiba valorare intre 1 si 10.

Exista si anumite restrictii in cea ce priveste miza:

Intre cotele 1.01 si 2.99 miza maxima utilizabila este de 10 unitati

Intre cotele 3.00 si 3.99 miza maxima utilizabila este de 5 unitati

La predictiile unde cota este de 4.00 sau mai mare decat 4.00 miza maxima utilizabila este de 3 unitati

Punctajul:

Pentru fiecare predictie corecta veti primi urmatorul punctaj: (cota x miza) - miza

Pentru fiecare predictie gresita se acorda -miza

Cate predictii poti sa scrii intr-o saptamana?:

1. In cazul in care intr-o saptamana se organizeaza un singur turneu, atunci poti sa scrii maxim 5 predictii

2. In cazul in care intr-o saptamana se organizeaza doua turnee, atunci poti sa scrii maxim 4 predictii/turneu, deci in total 8 predictii

3. In cazul in care intr-o saptamana se organizeaza trei sau mai multe turnee, atunci poti sa scrii maxim 3 predictii/turneu

Pentru revendicarea premiului trebuie sa ai minim 3 predictii!

20. Miza maxima utilizabila intr-o saptamana este de:

30 de unitati - daca se pot scrie maxim 5 predictii

50 de unitati - daca se pot scrie maxim 8 predictii

80 de unitati - daca se pot scrie mai mult de 8 predictii

Daca aveti intrebari atunci scrieti in acest topic. Bafta tuturor!  :ok:

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #251 : Septembrie 13, 2010, 19:15:18 pm »
Iata si noul regulament GPExpert Fotbal:

http://www.ghidpariuri.ro/forum/index.php/topic,1322.0.html

Offline carpenihil

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #252 : Septembrie 13, 2010, 21:34:43 pm »
Tocmai am vazut noul regulament si sincer nu imi place deloc schimbarea cu limitarile de miza, mi se pare o complicatie in plus in conditiile in care nu exista vreun soft care sa se ocupe cu ajustarea ei, pe langa faptul ca si asa este foarte laborios sa calculezi situatia ta in clasament - in comparatie cu a celorlati pe toate cele 5 campionate  - dat fiind faptul ca nu se fac clasamente oficiale intermediare, cel putin inaintea ultimei zi cum este azi luni.  Si nu am inteles la ce se refera termenul de "turneu", e sinonim cu etapa?
« Ultima Modificare: Septembrie 13, 2010, 21:39:25 pm de carpenihil »

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #253 : Septembrie 13, 2010, 21:55:32 pm »
Tocmai am vazut noul regulament si sincer nu imi place deloc schimbarea cu limitarile de miza, mi se pare o complicatie in plus in conditiile in care nu exista vreun soft care sa se ocupe cu ajustarea ei, pe langa faptul ca si asa este foarte laborios sa calculezi situatia ta in clasament - in comparatie cu a celorlati pe toate cele 5 campionate  - dat fiind faptul ca nu se fac clasamente oficiale intermediare, cel putin inaintea ultimei zi cum este azi luni.  Si nu am inteles la ce se refera termenul de "turneu", e sinonim cu etapa?

Sistemul acesta a fost testat de mult timp, si in momentul de fata mi se pare cea mai buna alegere. Desigur fiind ceva nou, la inceput vi se pare mai greu, dar cu timpul veti vedea ca nu-i rau deloc...

Unde ai citit "turneu"?

Offline carpenihil

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #254 : Septembrie 13, 2010, 22:08:09 pm »
Intentia este buna, adica sa devina mai realist dpv al calcularii profitului dar cred ca cel putin la inceput o sa fie destul de greu cu gestionarea mizei. Cu "turneu" - cred ca l-am preluat din greseala din regulamentul pt. tenis :)