Autor Subiect: Info Concurs Predictii  (Citit de 10278 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5840
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
Raspuns: Info Concurs Predictii
« Răspuns #45 : Februarie 11, 2010, 21:59:14 pm »
Mai > am o nelamurire >:(:...n-am gasit nicaieri cu ora de incepere!!! Cu cat inainte de meci tre' sa pun predictiile? Mersi!
Cu stima!

Nu exista o limita...dar cu cat mai repede atat mai bine, astfel nu risti sa depasesti ora de incepere a partidei.
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline spitalule

• Junior
  • **
  • Mesaje postate: 43
    • Vezi Profilul
« Răspuns #46 : Februarie 21, 2010, 20:40:04 pm »
Admin imi spui te rog de ce am iesit din joc...chiar nu inteleg.Mersi!
Cu stima!

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #47 : Februarie 21, 2010, 20:45:02 pm »
Admin imi spui te rog de ce am iesit din joc...chiar nu inteleg.Mersi!
Cu stima!

Ai pus predictii dupa inceperea partidelor, si nu ai mentionat la greseli. Prima data ai primit un avertisment, iar a doua oara ai fost exclus din concursul lunii Februarie.
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline spitalule

• Junior
  • **
    • Vezi Profilul
« Răspuns #48 : Februarie 22, 2010, 22:13:33 pm »
Admin te mai rog sa-mi spui cand ai vreme ce inseamna avertisment???...mesaj privat?...sau sub ce forma era avertismentul?
Si mai vreau sa-ti spun ce eu cred c-am pus inaintea inceperii meciului doar meciul ID: 12224 si am mai pus in data de 9 doua meciuri de baschet la care am trecut gresit pronosticul...adik in loc de 1 sau 2 am pus sub/peste...deci nu le-am pus inainte de incepere...si eu consider ca nici n-am abuzat.Sper sa nu te deranjez! :angel: Cu stima!

Offline predictorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1295
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #49 : Februarie 22, 2010, 22:37:51 pm »
Cred ca ai fost scris la lista neagra odata,si daca ai mai scris o predictie dupa inceprea reala a meciului, ai fost eliminat indata de la concurs,dar stai fara grija ca luna viitoare vei putea juca..Bafta :great:

Offline predictorul

• Hero Member
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #50 : Februarie 22, 2010, 22:39:28 pm »
defapt am vazut ca ai fost scris de doua ori in ultima perioada,asta e motivul cel mai probabil trebuie sa ai grija cind gresesti sa iti mentionezi greseala altfel...

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #51 : Februarie 22, 2010, 23:23:51 pm »
Admin te mai rog sa-mi spui cand ai vreme ce inseamna avertisment???...mesaj privat?...sau sub ce forma era avertismentul?
Si mai vreau sa-ti spun ce eu cred c-am pus inaintea inceperii meciului doar meciul ID: 12224 si am mai pus in data de 9 doua meciuri de baschet la care am trecut gresit pronosticul...adik in loc de 1 sau 2 am pus sub/peste...deci nu le-am pus inainte de incepere...si eu consider ca nici n-am abuzat.Sper sa nu te deranjez! :angel: Cu stima!

11489 meci de handbal: a inceput la ora 20:00, iar tu ai pus predictia la 20:03

12224 meci de fotbal din Albania: a inceput la 12:00, iar tu ai pus predictia la 12:00:10

Chiar daca ai depasit cu doar 10 secunde, totusi trebuia sa precizezi greseala.

Exista o lista neagra a concursului de predictii, unde prima data jucatorii primesc un avertisment, iar dupa inca o greseala sunt exclusi din concursul lunii respective.

Aici gasesti lista neagra:

http://www.ghidpariuri.ro/forum/index.php/topic,246.0.html

Iti recomand ca predictiile sa le pui mai repede, si nu in ultima clipa, pentru a evita astfel de momente neplacute.

Offline spitalule

• Junior
  • **
    • Vezi Profilul
« Răspuns #52 : Februarie 23, 2010, 07:57:03 am »
Ok...am inteles!.Mersi pentru raspunsul prompt!
Cu stima!

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #53 : Februarie 26, 2010, 22:01:11 pm »
Incepand de luna viitoare intra in vigoare noul regulament al concursului de predictii.

Nu este un regulament nou, doar au fost aduse anumite modificari vechiului regulament si anume:

- in cazul predictilor pe tenis, daca un jucator abandoneaza atunci predictile puse pe acel jucator vor fii prelucrate ca fiind pierdute, iar predictiile puse pe adversarul celui care a abandonat vor fii prelucrate ca fiind predictii castigate (asta doar in cazul tipurilor de predictii 12, in cazul celorlalte tipuri in cazul unui abandon predictiile vor fii punctate cu 0)
- tot la tenis, daca un jucator se retrage inainte de meci, atunci predictiile puse pe acel meci vor fii nule
- daca un meci se amana, atunci predictiile pe acel meci vor fii punctate cu 0 puncte, si nu se pot pune alte predictii in locul acelui meci
- predictiile puse nu pot fii schimbate (nici predictiile push)
- aveti grija cu predictiile care se desfasoara noaptea...daca meciul incepe dupa ora 0, atunci meciul respectiv nu mai poate fii pus ca o predictie pe ziua anterioara
- este interzis sa luati cotele de la paginile gen odds-compare (cotele trebuie sa le luati de la agentii)
- daca introduceti date gresite, atunci dupa un prim avertisment veti fii eliminati din concursul lunii respective

In mare, acestea ar fii modificarile, dar va rog sa cititi regulamentul nou pentru a nu avea probleme ulterior:

http://www.ghidpariuri.ro/forum/index.php/topic,1326.0.html

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #54 : Martie 01, 2010, 14:49:08 pm »
Incepand de azi 1 Martie, a intrat in vigoare noul regulament al concursului de predictii.

Cititi cu atentie regulamentul pentru a nu avea probleme:

http://www.ghidpariuri.ro/forum/index.php/topic,1326.0.html

Mai sus puteti vedea modificarile care s-au facut.

Bafta tuturor.  :great:

Offline AnDreY00

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1769
    • Vezi Profilul
« Răspuns #55 : Martie 01, 2010, 15:18:37 pm »
Milan, schimba si in regulament premiile aferente, ca am vazut ca ai specificat un premiu in topic-ul lunii, iar in regulament sunt altele. :)

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #56 : Martie 01, 2010, 15:23:03 pm »
Milan, schimba si in regulament premiile aferente, ca am vazut ca ai specificat un premiu in topic-ul lunii, iar in regulament sunt altele. :)

In regulament erau sumele corecte, in topicurile lunii am gresit.... :D

Offline Xian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1102
    • Vezi Profilul
« Răspuns #57 : Martie 09, 2010, 16:57:04 pm »
Daca competitia din care face parte meciul pe care vrem sa pariem nu se afla in lista nu putem paria acel meci, sau putem selecta alta competitie si specificam la alte info competitia reala?

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #58 : Martie 09, 2010, 17:43:02 pm »
Daca competitia din care face parte meciul pe care vrem sa pariem nu se afla in lista nu putem paria acel meci, sau putem selecta alta competitie si specificam la alte info competitia reala?

Nu se poate paria.

Offline predictorul

• Hero Member
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #59 : Martie 10, 2010, 09:34:46 am »
Kometa Brno-Mlada Boleslav 1-1,predictia este  cistigatoarea