Forum GhidPariuri
Septembrie 10, 2010, 16:46:41 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit mailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutați: Fii si tu fan GhidPariuri.ro pe Facebook!

Pagina principală   Site GhidPariuri Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: 1 ... 4 5 [6] 7   In jos
  Imprimă  
Autor Subiect: Info Concurs Predictii  (Citit de 2978 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
dogslayer
Junior
**
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul Adresa de mail
« Răspunde #75 : Mai 06, 2010, 08:37:22 »

acum sunt validate, multumesc, dar ieri aveam predictii din data de 3 la tenis care nu erau validate, in timp ce alea din fotbal da.

Memorat
milan
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW Adresa de mail
« Răspunde #76 : Mai 11, 2010, 08:39:49 »

Incepand din aceasta luna am introdus un timp de toleranta de 5 minute in cazul predictiilor puse dupa inceperea partidelor. In acest caz, predictia este punctata cu 0, dar nu se acorda avertisment.

In cazul in care s-a depasit si cele 5 minute, atunci se puncteaza predictia respectiva cu 0, si se acorda un avertisment.
Memorat

Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  10bet  Tobet  Unibet  Betsson  888Sport  Pinnacle  BetFair

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)
carpenihil
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #77 : Mai 13, 2010, 17:39:44 »

Putem pune predictii pe cupa Norvegiei?
Vad ca este inclusa in meniuri dar nu apare niciun meci in lista. Undecided
Memorat
milan
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #78 : Mai 13, 2010, 19:12:50 »

Putem pune predictii pe cupa Norvegiei?
Vad ca este inclusa in meniuri dar nu apare niciun meci in lista. Undecided

Se poate.  Wink
Memorat

Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  10bet  Tobet  Unibet  Betsson  888Sport  Pinnacle  BetFair

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)
carpenihil
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #79 : Mai 13, 2010, 20:02:09 »

e cam tarziu ca au inceput toate meciurile deja, poate cu ocazia etapei viitoare din cupa Smiley
Memorat
*-Popy-*
Parior Senior
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #80 : Mai 16, 2010, 20:50:12 »

Vad ca in lista de tenis nu apare si turneul ATP de la Nice. Sper sa fie introdus cat mai de curand fiindca am niste predictii pentru maine.
Memorat
milan
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #81 : Mai 16, 2010, 23:39:32 »

Vad ca in lista de tenis nu apare si turneul ATP de la Nice. Sper sa fie introdus cat mai de curand fiindca am niste predictii pentru maine.

Gata, am introdus si ATP Nice. Ii la capatul listei.  Wink
Memorat

milan
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #82 : Mai 30, 2010, 12:48:05 »

Am ramas in urma cu prelucrarea predictilor deoarece suntem in concediu pana martea viitoare.

Predictiile vor fii prelucrate in curand. Imi cer scuze pentru eventualele neplaceri.
Memorat

florynel
Junior
**
Deconectat Deconectat

« Răspunde #83 : Iunie 08, 2010, 12:53:48 »

Salut Milan ,am si eu o intrebare, nu am mai jucat de ceva timp la Concursul de Predictii si sunt iar interesat de el .

Eu pot participa la concursul de luna aceasta ? Sau e nevoie de de posturi pe forum ? ms .
Memorat
AnDreY00
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #84 : Iunie 08, 2010, 13:31:11 »

Salut Milan ,am si eu o intrebare, nu am mai jucat de ceva timp la Concursul de Predictii si sunt iar interesat de el .

Eu pot participa la concursul de luna aceasta ? Sau e nevoie de de posturi pe forum ? ms .

Nevoie de postari pe forum sunt doar pentru a participa la concursul pentru avansati. Daca nu ai numarul necesar de postari, poti participa doar la concursul de incepatori.
Memorat
carpenihil
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #85 : Iunie 17, 2010, 13:41:23 »

Luna viitoare mai este valabila regula cu minim 25 posturi pentru a ne incadra la categoria avansati?  Smiley
Memorat
milan
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #86 : Iunie 17, 2010, 13:51:40 »

Luna viitoare mai este valabila regula cu minim 25 posturi pentru a ne incadra la categoria avansati?  Smiley

Normal.
Memorat

carpenihil
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #87 : Iunie 17, 2010, 16:02:21 »

Si se iau in calcul si analizele de la CM Expert? Altfel ar fi destul de trist.  Smiley
Memorat
milan
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #88 : Iunie 17, 2010, 16:11:27 »

Si se iau in calcul si analizele de la CM Expert? Altfel ar fi destul de trist.  Smiley

Nu, se iau in considerare doar posturile de pe Forum...

Memorat

andrey20
Junior
**
Deconectat Deconectat

« Răspunde #89 : Iunie 18, 2010, 14:22:17 »

deobicei cand actualizati pronosticurie, adica biletele,(Concurs predectii) eu am pariat aseara all in, si acu nu mai pot sa pariez pe germani
Memorat
Pagini: 1 ... 4 5 [6] 7   In sus
  Imprimă  

Mergi la:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!

Google visited last this page Iulie 24, 2010, 04:04:43