Man.Utd-Milan AC
predictia:peste 1.5 goluri la pauza
cota:2.90
agentia:
Sportingbetargumentatia
In primul meci 3-2
Waine Rooney este jucatorul care cel mai probabil ia scos pe AC Milan din competitie,in primul meci a marcat doua goluri.Multi Bookmekeri in anglia se va mai repeta povestea,si daca va reusi diavolii sa cistige,pentru ei Milan nu a fost niciodata o jucarie asa ca meciul va fi foarte interesant,pe San Siro a marcat Milan doua goluri,azi la fel au nevoie sa inscrie cel putin de doua ori si sa nu scape mai multe ca data trecuta.Iar un motiv precum ca Milan nu o pot face nu avem,gol are cine da (Pato,Inzaghi.Huntelaar,Ronaldino) si in defensiva la fel Nesta Zambrota,Thiago Silva,Jankulovschi,nu este cu nimic mai slaba ca Man.Utd.Pe victoria gazdelor nu as sfatui pe nimeni sa parieze,cel mai bun pariu pe acest meci cred eu va fi un gol inscris de Milan,cota va ajunge undeva la (1.5).Eu insa in aceasta intilnire voi miza pe un total mai mare de un gol in prima repriza.In primul rind Milan cred ca va incepe meciul in forta,au nevoie de un gol rapid pentru a mai spera la ceva,asa ca in defensiva cu siguranta nu vor juca,la fel si gazdele nu se vor lasa presati in propria jumatate,meciul se asteapta a fi foarte aprins,iar dupa parerea mea la pauza vom avea 1-1,merg asadar increzut pe un total mai mare in prima repriza
Rezultat: 1-0
-1 punct