Predictia nr.
1AC Milan v Manchester UnitedPronostic:
1Cota:
2.95Agentia:
PinnacleIn optimile ligii sortii au ales sa se dueleze doua dintre cele mai "avute" echipe ale Ligii Campionilor dpdv al trofeelor castigate. Cele doua formatii au pierdut fiecare jucatorul emblematic, Kaka, respectiv Cr. Ronaldo, ambii plecati la "galaxia" din Madrid. Cu toate astea, cele doua super puteri au reusit oarecum sa acopere golurile lasate, insa parca fara cei doi noi galactici e ceva mai greu. Sa revenim la meci, milanezii pot conta pe Pato si cred ca este cel mai important lucru pentru ei, brazilianul revenindu-si dupa o accidentare si chiar a marcat revenirea printr-un gol in victoria cu Udinese scor 3-2, intr-un meci din Serie A. De asemenea, un alt lucru imbucurator pentru milanezi este forma buna pe care se pare ca o traverseaza olandezul Huntelaar, acesta participand prin doua goluri la victoria mai sus amintita. Sa nu-l uitam pe "dintosul" Ronaldinho, jucator care a renascut se pare la Milano si de asemenea ne-a aratat acest lucru etapa trecuta si nu numai. Asadar, din cele amintite mai devreme se pare ca ofensiva lui Milan sta foarte bine, pe cand de partea cealalta Ferguson are emotii cu Brown fundas central in locul sarbului Vidic, iar acest lucru poate fi in avantajul milanezilor, Brown nefiind un super fundas central, ci mai degraba s-ar potrivi postului sau care este de fapt si cel principal, cel de fundas lateral. La mijloc, cele doua formatii dispun de jucatori experimentati, insa din nou Milan cred ca are controlul prin exprimentatii Ambrosini, Gattuso si Pirlo si va fi greu de patruns, mai ales ca de fapt United se va baza mai mult pe atacurile laterale acolo unde ii vor avea pe Nani si Valencia, doi jucatori care au aratat in acest sezon multa inconstanta. Rooney pare a fi singura arma a "diavolilor rosii", insa sunt sigur ca Leonardo stie asta si ii va acorda o atentie speciala golgeterului din Premier League. Cred ca trupa lui Ferguson se va multumi cu un egal aici, insa Leonardo stie ca are nevoie de o victorie cat mai categorica posibila, pentru ca returul sa fie mai suor de abordat. Va fi greu, insa Milan are multe atuuri in acest meci, mai multe decat in anii trecuti, insa acestea trebuie puse in practica, iar daca Leonardo ii va motiva cum trebuie pe baietii sai, inclusiv pe armele principale, Pato si Ronaldinho, Milan merge dupa parerea mea favorita condusa in spate de cei aproape 80 mii suporteri ce vor impinge pe Pato & co. spre o victorie ce le-ar da prima sansa la calificarea mai departe. Forza Milan!
Rezultat: 2-3
-1 punct