Lyon - Bordeaux
Predictie: X pauza
Cota: 2.00
Agentia:
Bet365Argumentatie:
Trecutul si prezentul din Ligue 1. Cam asa se poate caracteriza partida ce se va disputa pe Stade Gerland asta seara intre Lyon si Bordeaux in sferturile Ligii Campionilor.
Lyon a reusit sa castige campionatul in Franta de 7 ori consecutiv , intre sezoanele 2001/2002 si 2007/2008 , iar in Champions League au fost o prezenta constanta in ultimii ani insa niciodata nu au reusit sa ajunga in semifinalele competitiei in timp ce Bordeaux a reusit sa castige ultimul campionat din Franta iar in acest moment este lider in Ligue 1.
Lyon a terminat pe locul secund grupa castigata de Fiorentina si in care Liverpool nu a reusit decat un loc 3 iar Debrecen nu a facut altceva decat sa incaseze goluri , acestia nereusind nici macar un punct in 6 partide , iar in sferturi e trecut de supergalaxia lui Real Madrid , dupa 1-0 pe teren propriu si 1-1 pe Bernabeu , in timp ce Bordeaux s`a impus fara nici un fel de problema intr`o grupa cu Bayern , Juventus si Maccabi Haifa iar in sferturi au trecut de Olympiakos , dupa 1-0 in deplasare si 2-1 acasa.
In campionat Bordeaux se afla pe prima pozitie dupa 30 de etape, la egalitate de puncte cu Montpellier , 56 , insa cu doua meciuri mai putin disputate iar in ultima etapa s`a impus cu 3-1 pe propriul teren in fata celor de la Lille in timp ce Lyon se afla pe 4 cu 54 de puncte iar in ultima etapa a cedat cu scorul de 1-2 pe terenul celor de la Marseille.
In seara aceasta cred ca vom avea un meci extrem de echilibrat, cele 2 echipe nu cred ca vor risca multe pentru inceput, si la pauza scorul cred ca va fi unul alb, deci egalitate.Bafta!
Rezultat: predictie gresita
0 punct