Predictia nr.
1Bayern Munchen v Manchester UnitedPredictie:
Manchester United (-1)Cota:
4.50Agentia:
Bet365"Diavolii rosii" din Manchester se deplaseaza la Munchen pentru a se duela cu nemtii de la Bayern in drumul englezilor spre a treia finala consecutiva de Liga Campionilor. Gazdele au o misiune aproape imposibila aici si nu neaparat din cauza valorii clar inferioara, dar mai ales din cauza imposibilitatii de a reveni la forma optima de joc. Spun asta pentru ca Bayern a pierdut 3 din ultimele 5 meciuri oficiale. Dupa infrangerea de la Firenza si calificarea cu mare, mare noroc in fata italienilor, bavarezii au mai pierdut 2 meciuri in campionat cu scoruri identice, 1-2 dupa ce au condus de fiecare data cu 1-0. Asadar, nemtii nu se regasesc si incearca sa rupa gura targului aici, in cea mai importanta competitie inter-cluburi din Europa si de ce nu, chiar din lume. Dar dupa cum spuneam, le va fi foarte greu, vor intalni un adversar tare, puternic in toate compartimentele, dar care mai ales au un Rooney exceptional in acest sezon. Dupa ce a inscris o dubla la Milano in optimi rezolvand, practic, calificarea, englezul incearca sa repete performanta si la Munchen. Nu vad de ce nu ar putea sa o faca daca ne uitam la defensiva gazdelor care nu exceleaza, nici Van Buyten si nici Demichelis nu se ridica la valoarea defensivei lui Ferguson de exemplu care va aseza pe fund cuplus Vidic - Ferdinand. La mijloc de asemenea englezii formeaza un cuplu sudat care prin Fletcher in forma buna si Carrick de asemenea formeaza un zis de netrecut. Sperantele bavarezilor stau in ofensiva acolo unde il au pe Robben, dar care, atentie nu etse sigur ca va juca intampanind niste probleme la gamba. Un alt punct forte pentr Bayern ar fi puternicul varf Gomez, insa de asemenea abia a revenit dupa accidentare si nu cred ca va fi din primul minut pe teren. Asadar, singura arma puternica este Ribery, un francez care, insa, nu cred ca-l poate surprinde pe scotianul de pe banca englezilor, Ferguson gasind, sunt sigur, solutia pentru a-l anihila pe Franck. Este un pronostic curajos ales de mine, insa daca e sa bata United cred ca o va face convingator avand de partea lor moralul excelent datorat cumulului de victorii consecutive, ultima isprava fiind un 4-0 la Bolton, dar mai ales atuurile pe care, dupa parerea mea pot face diferenta si aici ma refer la valorile individuale dar si forta grupului in favoarea oaspetilor. Am incredere ca United nu va avea probleme aici si la fel ca la Milano cred ca vor transa calificarea inca de azi.
Rezultat: 2-1
-1 punct