Sondaj

Cine va castiga Liga Campionilor?

Fc Bayern München
0 (0%)
Inter Milano
3 (100%)

Numărul total de membrii care au votat: 3

Votare închisă: Mai 22, 2010, 16:43:38 pm

Evenimente Legate

• Liga Campionilor 2009/10: Aprilie 27, 2010 - Aprilie 28, 2010
  • Finala Champions League: Mai 22, 2010

Autor Subiect: Liga Campionilor 2009/10  (Citit de 17385 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline karyoka

• Parior Senior
  • Mesaje postate: 371
    • Vezi Profilul
Raspuns: Liga Campionilor 2009/10
« Răspuns #285 : Martie 16, 2010, 20:05:04 pm »
Chelsea - Inter
Pronostic:2 sau 3 goluri
Cota: 1.90
Casa: bet365

in aceasta seara se intilneste in meciul retur din liga campionilor  o echipa din anglia  care primesc vizita echipei din italia . In meciul tur oaspetii au jucat meciul pe teren propriu si au cistigat meciul cu 2-1 si acum in acest meci daca gazdele doresc i calificare in faza superioara a competitiei trebuie sa cistige acest meci . Cred ca in cele 2 campionat exista o difeenta si si un plus de valoare de partea gazdelor Intrun meci care sa jucat in 2009 - Jul 22 cind cele 2 echipe sau intilnit in Champions World Series partida sa termninat cu scorul de 2-0  ceea ce cred ca si in acest meci se va marca de 2 sau 3  ori  « 514 litere »

Rezultat: predictie gresita.
0 punct
« Ultima Modificare: Martie 17, 2010, 19:19:27 pm de milan »

Offline predictorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1295
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #286 : Martie 16, 2010, 22:36:10 pm »
Inter se apara ca nebunii ;D,pina la final doua fetite oricum le primesc asa ca degeaba :D

Offline cappy69

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1484
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #287 : Martie 17, 2010, 12:40:02 pm »
Bordeaux - Olimpiakos
Pronostic: Sub 2,5
Cota: 1.65
Casa: Gamebookers

Girondins de Bordeaux primeste vizita grecilor de la Olympiakos pentru mansa retur a optimilor ligii campionilor. In tur francezii au reusit sa se impuna la limita scor 1-0 prin reusita lui M.Ciani. Olimpiakos merge in Franta cu sperante  la calificare  insa este nevoita sa castige la cel putin un gol diferenta pentru a merge mai departe. Bordeaux este intr-o scadere de forma acest lucru vazandu-se in campionatul inten. Ambele echipe au o defensiva foarte buna si trebuie sa tinem cont ca de foarte putine ori s-a marcat peste 2,5 goluri pe acest stadion. Olimpiakos va folosi cu siguranta o formula mai ofensiva ca de obicei pentru a spera la calificare insa mi-e greu sa cred ca se vor marca multe goluri in aceasta partida.

Rezultat: 2-1
-1 punct
« Ultima Modificare: Martie 18, 2010, 15:08:51 pm de milan »

Offline cappy69

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1484
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #288 : Martie 17, 2010, 12:46:49 pm »
Barcelona - Stuttgart
Pronostic: Barcelona -1
Cota: 1.66
Casa: Bet 365

Echipa romanului Ciprian Marica  Stuttgart se va deplasa pe “Camp Nou” pentru partida retur a optimilor cu detinatoarea trofeului Fc Barcelona. Gazdele  pleaca clar favorita la accederea in sferturi deoarece au un lot net superior si are cativa jucatori care vor face diferenta.Stuttgart a fost foarte aproape in mansa tur sa-i invinga pe catalani. Practic Stuttgart isi joaca ultima sansa doar aici mai avand sanse deoarece campionatul s-a cam incheiat pentru ei dupa infragerea cu Shalke. Barcelona este pe val si vine dupa o victorie umilitoare in fata celor de la Valencia scor 3-0 , print hatrickul lui Messi.  Pentru Stuttgart se anunta o noapte de cosmar dupa parerea mea catalanii vor reusii o victorie categorica.

Rezultat: 4-0
3,32 punct
« Ultima Modificare: Martie 18, 2010, 15:09:11 pm de milan »

Offline karyoka

• Parior Senior
  • Mesaje postate: 371
    • Vezi Profilul
« Răspuns #289 : Martie 17, 2010, 19:24:23 pm »
FC Barcelona - VfB Stuttgart
Vor înscrie ambele echipe în meci?
Pronostic: Da
cota <> 2
casa <> bwin

se intalnesc azi in optimile de finala din Liga Campionilor. 2 echie din campionate puternce gazdele din spania si oaspetii din  germania . Meciurile jucate in campionat de fiecare echipa nu seamana cu meciurile jucate in cupele europene unde fiecare echipa doreste sa treaca in faza superioara a competiriei .  In meciul din tur scorul a fost 1-1 dupa ce nemtii au condus un  timp fapt ce ma determinat ca poate si in acest meci sa inscrie . Cred ca gazdele  p-entru a nu avea probleme in calificare va incerca inca din prima repriza sa se impuna pentru a nu avea emotii In 2007 tot in Liga Campionilor, cand cele 2 echipe sau intilnit gazdele pe teren propriu a cistigat cu 3-1 si in deplasare cu 2-0 . Am mizat pe acest pronostis pentru ca daca gazdele se va impune din prima repriza  la oaspeti nu le ramine decit sa joace pe atac ca nu mai au ce pierde

Rezultat: 4-0
-1 punct
« Ultima Modificare: Martie 18, 2010, 15:11:08 pm de milan »

Offline carpenihil

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1588
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #290 : Martie 17, 2010, 19:29:33 pm »
Bordeaux - Olimpiakos
Pronostic: Olimpiakos la 2 goluri sau mai multe
Cota: 22
Casa: Betsson

Dupa ce s-au impus cu 1-0 in tur, Girondins de Bordeaux este cotata normal cu prima sansa la calificarea in primele 8 echipe din UECL. Desi sunt in continuare lideri in Franta "randunelele" nu traverseaza deloc o dispozitie buna de joc reusind doar 2 egaluri in ultimele 3 runde din Ligue 1. Iar in meciul din Grecia au fost dominati clar in a doua repriza mai ales pe final cand Olimpiakos a trecut pe langa egalare creandu-si destule sanse bune de gol. Cred ca in aceasta partida grecii pot furniza surpriza pe Stade Jacques Chaban-Delmas la fel ca aseara cand nimeni nu cred ca se astepta sa avem parte de rezultate surprinzatoare in ambele meciuri. Probabil gazdele vor juca la asteptare stiind ca grecii trebuie sa iasa la joc, insa daca acestia vor reusi sa marcheze situatia la general se va echilibra complet ba chiar cu un plus pentru oaspeti as spune eu, fiind echipa care ar reusi sa vina din urma. Pontul este unul cu sanse minime la prima vedere insa oricum sunt sigur ca in acest moment diferenta cele 2 echipe - atat valoric cat si ca forma de moment - nu este chiar atat de mare cat s-ar putea deduce din cotele oferite pe "1x2". « 934 litere »
-1 punct
« Ultima Modificare: Martie 18, 2010, 15:11:28 pm de milan »

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5834
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #291 : Martie 19, 2010, 10:28:12 am »
Liga Campionilor 2009/10 - Echipele calificate in sferturile de finala:

Manchester Utd.
Lyon
Fc Bayern München
Arsenal
Inter Milano
Fc Barcelona
CSZKA Moszkva
Bordeaux

Tragerea la sorti a sferturilor de finala va avea loc azi, la Nyon (Elvetia).
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #292 : Martie 19, 2010, 14:25:10 pm »
Liga Campionilor 2009/10 - Sferturi de finala:

Meci nr.1.: Ol.Lyon - Bordeaux

Meci nr.2.: Fc Bayern München - Manchester Utd.

Meci nr.3.: Arsenal - Fc Barcelona

Meci nr.4.: Inter Milano - CSKA Moscova

Semifinale:

Castigator meci nr.1 - Castigator meci nr.2

Castigator meci nr.3 - Castigator meci nr.4
« Ultima Modificare: Martie 19, 2010, 14:28:29 pm de milan »
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline predictorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1295
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #293 : Martie 19, 2010, 15:38:26 pm »
HA HA HA  ;D ;D ;D
Mourihno i-a cupa fara probleme,ce noroc are Lyon :great:

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #294 : Martie 19, 2010, 16:07:13 pm »
HA HA HA  ;D ;D ;D
Mourihno i-a cupa fara probleme,ce noroc are Lyon :great:

Noroc? Nu prea cred. Bordeaux are o echipa destul de buna...

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #295 : Martie 29, 2010, 15:07:51 pm »
Liga Campionilor 2009/10 - Sferturi de finala, Tur:

Marti, 30 Martie:

2010.03.30 21:45   Lyon - Bordeaux   2.14   3.11   3.42

2010.03.30 21:45   Bayern München - Manchester United   2.86   3.19   2.38

Miercuri, 31 Martie:

2010.03.31 21:45   Inter Milan - CSKA Moskva   1.41   4.05   8.06

2010.03.31 21:45   Arsenal - FC Barcelona   3.06   3.25   2.24

Offline carpenihil

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1588
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #296 : Martie 30, 2010, 00:09:58 am »
Bayern München v Manchester United
predictia: 1X
cota: 1,68
agentia: Unibet

Pe Allianz Arena vom asista diseara la o intalnire din cadrul sferturilor de finala UECL care ne aduce aminte de celebra finala din 1999 cand "diavolii rosii" au reusit o revenire incredibila pe finalul partidei sufland bavarezilor titlul suprem. Pentru aceasta dubla intalnire Manchester este creditata cu prima sansa in vederea accederii in semifinale, dar nu vad si de ce pentru aceasta partida. Nu trebuie sa uitam de forta bavarezilor de pe teren propriu care. desi nu se afla in cea mai buna forma in Bundesliga unde au pierdut ultimele 2 etape, pastreaza inca sanse la titlu fiind la 2 puncte in spatele liderului Schalke. Chiar daca poate stau mai slab la mijloc si in defensiva, Bayern dispune de o ofensiva comparabila cu cea a adversarei, cu nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare precum Klose, Gomez, Robben, Olic sau chiar tanarul Muller, autor a 7 goluri in acest sezon. Avand alaturi si suportul propriilor fani, cred ca ambitia si determinarea gazdelor poate compensa plusul formei aratate recent de Man Utd astfel ca voi merge cu destula incredere pe un 1x la o cota nesperat de buna tinand cont ca totusi se intalnesc 2 formatii de valoare apropiata, intr-o faza avansata a competitiei.

3,36 punct
« Ultima Modificare: Aprilie 01, 2010, 13:43:36 pm de milan »

Offline AnDreY00

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1756
    • Vezi Profilul
« Răspuns #297 : Martie 30, 2010, 00:55:33 am »
Predictia nr. 1
Bayern Munchen v Manchester United
Predictie: Manchester United (-1)
Cota: 4.50
Agentia: Bet365

"Diavolii rosii" din Manchester se deplaseaza la Munchen pentru a se duela cu nemtii de la Bayern in drumul englezilor spre a treia finala consecutiva de Liga Campionilor. Gazdele au o misiune aproape imposibila aici si nu neaparat din cauza valorii clar inferioara, dar mai ales din cauza imposibilitatii de a reveni la forma optima de joc. Spun asta pentru ca Bayern a pierdut 3 din ultimele 5 meciuri oficiale. Dupa infrangerea de la Firenza si calificarea cu mare, mare noroc in fata italienilor, bavarezii au mai pierdut 2 meciuri in campionat cu scoruri identice, 1-2 dupa ce au condus de fiecare data cu 1-0. Asadar, nemtii nu se regasesc si incearca sa rupa gura targului aici, in cea mai importanta competitie inter-cluburi din Europa si de ce nu, chiar din lume. Dar dupa cum spuneam, le va fi foarte greu, vor intalni un adversar tare, puternic in toate compartimentele, dar care mai ales au un Rooney exceptional in acest sezon. Dupa ce a inscris o dubla la Milano in optimi rezolvand, practic, calificarea, englezul incearca sa repete performanta si la Munchen. Nu vad de ce nu ar putea sa o faca daca ne uitam la defensiva gazdelor care nu exceleaza, nici Van Buyten si nici Demichelis nu se ridica la valoarea defensivei lui Ferguson de exemplu care va aseza pe fund cuplus Vidic - Ferdinand. La mijloc de asemenea englezii formeaza un cuplu sudat care prin Fletcher in forma buna si Carrick de asemenea formeaza un zis de netrecut. Sperantele bavarezilor stau in ofensiva acolo unde il au pe Robben, dar care, atentie nu etse sigur ca va juca intampanind niste probleme la gamba. Un alt punct forte pentr Bayern ar fi puternicul varf Gomez, insa de asemenea abia a revenit dupa accidentare si nu cred ca va fi din primul minut pe teren. Asadar, singura arma puternica este Ribery, un francez care, insa, nu cred ca-l poate surprinde pe scotianul de pe banca englezilor, Ferguson gasind, sunt sigur, solutia pentru a-l anihila pe Franck. Este un pronostic curajos ales de mine, insa daca e sa bata United cred ca o va face convingator avand de partea lor moralul excelent datorat cumulului de victorii consecutive, ultima isprava fiind un 4-0 la Bolton, dar mai ales atuurile pe care, dupa parerea mea pot face diferenta si aici ma refer la valorile individuale dar si forta grupului in favoarea oaspetilor. Am incredere ca United nu va avea probleme aici si la fel ca la Milano cred ca vor transa calificarea inca de azi.

-1 punct
« Ultima Modificare: Aprilie 01, 2010, 13:43:52 pm de milan »

Offline Alexutzu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1046
    • Vezi Profilul
« Răspuns #298 : Martie 30, 2010, 18:26:40 pm »
Bayern München v Manchester United
predictia: 2/2
cota: 4,33
agentia: Bet365
Finalista ultimei editii de Champions League se va deplasa in aceasta seara in Germania , pe Allianz Arena din Munchen pentru partida contra celor de la Bayern Munchen din sferturile de finala ale Ligii Campionilor.
Bayern a terminat pe locul 2 , o grupa castigata de Bordeaux si din care au mai facut parte Juventus si Maccabi Haifa iar in optimi a trecut de Fiorentina gratie golurilor marcate in deplasare , deoarece scorul dupa cele doua manse a fost de 4-4 in timp ce Manchester a castigat fara probleme grupa din care au mai facut parte CSKA Moscova , Wolfsburg si Besiktas iar in optimi i`a spulberat pe Milan cu scorul general de 7-2.
In campionat Bayern se afla la doua puncte in spatele liderului de la Schalke dupa 28 de etape , cu 56 de puncte acumulate , iar in ultima etapa a pierdut pe teren propriu cu scorul de 1-2 partida disputata impotriva celor de la Stuttgart in timp ce Manchester are un punct avans in fata lui Chelsea in Premier League dupa 32 de meciuri , reusind sa acumuleze 72 de puncte , iar in ultima etapa a castigat cu 4-0 pe terenul celor de la Bolton.Manchester este echipa mai buna si mai in forma si in aceasta nu cred ca va avea probleme in castigarea acestui meci.Bafta!

Rezultat: 2/1
-1 punct
« Ultima Modificare: Aprilie 01, 2010, 13:45:16 pm de milan »

Offline danyel

• Parior
  • Mesaje postate: 178
    • Vezi Profilul
« Răspuns #299 : Martie 30, 2010, 18:41:18 pm »
Bayern Munchen - Manchester United
Pronostic:2
Cota:2.51
Casa:Betsson

In aceasta seara vor avea loc primele 2 meciuri din cadrul sferturilor de finala ale Uefa Champions League. Prima partida va fi cea dintre Bayern Munchen si Manchester United.In  ultimile doua jocuri in Bundesliga au insemnat doua infrangeri pentru Bayern, asa incat increderea nu este prea mare in tabara gazdelor. Robben si Ribery sunt incerti pentru jocul de astazi, dar bavarezii depind prea mult de jocul celor doi si s-ar putea ca macar unul din ei sa fie prezent pe teren. Oricum nu vad cum Robben ar putea rezolva problemele din aparare sau de la mijlocul terenului. Manchester United este in forma maxima in acest moment, castigand 7 meciuri la rand in toate competitiile. In ultima etapa si-au permis sa-i odihneasca pe Rio Ferdinand si Rooney, obtinand un succes clar pe terenul lui Bolton. United este puternica in toate compartimentele, iar experienta si omogenitatea sunt argumente puternice in favoarea oaspetilor.Cu jucatori precum Rooney si Berbatov cred ca Manchester se va impune ,deoarece este cea mai in forma echipa din Europa la ora actuala

-1 punct
« Ultima Modificare: Aprilie 01, 2010, 13:44:32 pm de milan »