Autor Subiect: GPExpert ROW - Castigatori  (Citit de 11890 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline carpenihil

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1588
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Raspuns: GPExpert ROW - Castigatori
« Răspuns #105 : Aprilie 26, 2010, 23:55:25 pm »
Da, chiar ma speriasem ca o sa se ridice si mai mult stacheta la minimum 1000 litere sau alte chestii  ;D

Offline Alexutzu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1046
    • Vezi Profilul
« Răspuns #106 : Aprilie 27, 2010, 14:46:34 pm »
Multumesc frumos ca s-a facut dreptate.carpenihil ar trebuie sa-mi dai si tu 5 euro, pentru ca milan mi-a dat si ii multumesc,asa ar fi corect.bafta!  :great:

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5834
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #107 : Aprilie 27, 2010, 14:58:19 pm »
Multumesc frumos ca s-a facut dreptate.carpenihil ar trebuie sa-mi dai si tu 5 euro, pentru ca milan mi-a dat si ii multumesc,asa ar fi corect.bafta!  :great:

Ti-am explicat si in privat care-i situatia. Cei 5 euro vor fii scazuti dintr-un eventual castig in viitor.
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline Alexutzu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1046
    • Vezi Profilul
« Răspuns #108 : Aprilie 27, 2010, 15:04:34 pm »
Ok am inteles... ;D Multumesc!

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #109 : Aprilie 27, 2010, 15:29:32 pm »
GPExpert ROW 34 - Clasament final:

AnDreY00: 12,20 puncte
Xian: 5,70 puncte
Popy: -1,00 punct
pescadorul: -2,00 puncte
carpenihil: -2,50 puncte
Alexutzu: -3,00 puncte

Castigatorul etapei este: AnDreY00. Felicitari. Premiul este de 10 euro in contul Moneybookers.
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline carpenihil

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #110 : Aprilie 27, 2010, 17:03:44 pm »
Multumesc frumos ca s-a facut dreptate.carpenihil ar trebuie sa-mi dai si tu 5 euro, pentru ca milan mi-a dat si ii multumesc,asa ar fi corect.bafta!  :great:

Ti-am explicat si in privat care-i situatia. Cei 5 euro vor fii scazuti dintr-un eventual castig in viitor.

Cum adica vor fi scazuti asa? Parca s-a clarificat situatia acelei predictii in cauza aseara, nu este nimic in neregula cu ea...
Daca e sa cautam in trecut Alexutzu, crede-ma ca si eu ma pot lega de n+1 predictii de ale tale cu argumentatii prea sumare etc.  >:(
« Ultima Modificare: Aprilie 27, 2010, 17:06:38 pm de carpenihil »

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #111 : Aprilie 27, 2010, 17:17:46 pm »
Multumesc frumos ca s-a facut dreptate.carpenihil ar trebuie sa-mi dai si tu 5 euro, pentru ca milan mi-a dat si ii multumesc,asa ar fi corect.bafta!  :great:

Cum adica vor fi scazuti asa? Parca s-a clarificat situatia acelei predictii in cauza aseara, nu este nimic in neregula cu ea...
Daca e sa cautam in trecut Alexutzu, crede-ma ca si eu ma pot lega de n+1 predictii de ale tale cu argumentatii prea sumare etc.  >:(

carpenihil: ai inteles gresit. Nu tie ti-a fost adresat ci lui Alexutzu. Lui i-am trimis 5 euro aseara...

Offline predictorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1295
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #112 : Aprilie 27, 2010, 17:18:52 pm »

nu asta lui probabil ii va scoate din cistig

Offline carpenihil

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #113 : Aprilie 27, 2010, 17:25:39 pm »
carpenihil: ai inteles gresit. Nu tie ti-a fost adresat ci lui Alexutzu. Lui i-am trimis 5 euro aseara...
[/quote]

Am inteles asta dar vad ca acum a inceput sa mi ceara si mie asa cate 5 eur, ca ar fi meritat el atunci :)) In fine, personal consider subiectul incheiat.

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #114 : Aprilie 27, 2010, 17:33:32 pm »

Am inteles asta dar vad ca acum a inceput sa mi ceara si mie asa cate 5 eur, ca ar fi meritat el atunci :)) In fine, personal consider subiectul incheiat.
[/quote]

Pana la urma a inteles si el, vezi mai sus...

Offline carpenihil

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #115 : Aprilie 27, 2010, 17:46:26 pm »
Mda, cred ca se vede ca am avut o zi destul de proasta astazi (nu ma refer doar la pariuri)  ;)

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #116 : Mai 04, 2010, 15:42:00 pm »
GPExpert ROW 35 - Clasament final:

carpenihil: 18,50 puncte
AnDreY00: 4,50 puncte
Popy: -1,00 punct
Alexutzu: -2,00 puncte

Castigatorul etapei este: carpenihil. Felicitari. Premiul este de 10 euro in contul Moneybookers.

Offline carpenihil

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #117 : Mai 04, 2010, 18:26:05 pm »
au intrat, sper ca nu te-ai plictisit de mine Milane, ca de un timp iti multumesc in fiecare saptamana  ;D

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #118 : Mai 04, 2010, 18:31:13 pm »
au intrat, sper ca nu te-ai plictisit de mine Milane, ca de un timp iti multumesc in fiecare saptamana  ;D

Stai linistit, bravo tie!

Bafta in continuare tuturor!  :great:

Offline predictorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1295
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #119 : Mai 04, 2010, 20:40:31 pm »
Pai fara Pescadorul,Predictorul,Xian,Popy, din doi care joaca unul trebuie sa cistige, nu :) Bravo, Bafta !!! ;)